Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
TOTO je klinika, kde bude rodiť Dominika Cibulková: Vyzerá ako luxusný hotel s rozprávkovou záhradou
Zdielať na

TOTO je klinika, kde bude rodiť Dominika Cibulková: Vyzerá ako luxusný hotel s rozprávkovou záhradou

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Dominika Cibulková na jar privedie na svet svoje druhé dieťa a už vie, kde to bude. Slovensku dala opäť košom a rozhodla sa pre túto pôrodnicu!

Dominika bude už o pár mesiacov dvojnásobná mama. A hoci má na príchod svojho dieťatka ešte dosť času, pri výbere pôrodnice nenechala nič na náhodu. 

​Aj tentoraz padla jej voľba na súkromnú klinku vo Viedni, kde priviedla na svet aj svojho syna Jakubka. Pôrodnica tu však pripomína skôr luxusný hotel. Každá izba je vybavená televízorom, internetom, rádiom, chladničkou, toaletou, kúpeľňou, klímou a balkónom alebo terasou s výhľadom. Klinika má dokonca aj vlastnú záhradu, ktorá je ako z rozprávky. Čo sa týka stravy, na výber máte jedlá z menu, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani špičkový hotel na Slovensku. "Splnilo to všetky moje očakávania na jednotku...a navyše je súkromná klinika prepojená tunelom s ich najväčšou nemocnicou vo Viedni, takže je to aj bezpečné voči bábätku," vyjadrila sa tenistka. Bonusom bolo, že hoci vo svete zúrila pandémia, jej manžel Michal mohol celý čas byť pri športovkyni. 

instagram/dominikacibulkova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Súvisiace články

Najčítanejšie