Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Má 3 bábätká, čaká ďalšie, no niečo tu nesedí: Ľudia jej píšu, že nie je normálna!
Zdielať na

Má 3 bábätká, čaká ďalšie, no niečo tu nesedí: Ľudia jej píšu, že nie je normálna!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Mladá žena tvrdí, že nikdy nebola taká šťastná, no ostré reakcie niektorých ľudí ju poriadne zaskočili. Čo si o jej „deťoch“ myslíte vy?

22-ročná opatrovateľka Raya (22) z Londýna predstavila na sociálnej sieti svoje tri „deti“ - Bellamy, Ottilie a Brynn a prezradila, že štvrté bábo je na ceste. Ste zvedaví, za čo si od mnohých ľudí vyslúžila kritiku? Ide o to, že deťmi nazýva realisticky vyzerajúce bábiky a správa sa, akoby to boli živé bábätká, píše denník The Sun.

Raya sa priznala, že už od detstva bola doslova posadnutá starostlivosťou o bábiky a takmer vždy si ako darček pýtala nové a nové modely bábik. Táto vášeň ju neopustila ani v dospelosti, a odkedy si kúpila prvú realistickú bábiku Bellamy, stala sa starostlivosť o ňu tým najväčším koníčkom a samozrejme stále túžila po ďalších. 

Raya momentálne vlastní tri takéto bábiky, ktoré podľa nej vôbec nie sú určené na obyčajné hranie, pretože sú to umelecké a krehké kúsky a ona k nim aj pristupuje ako k naozajstným bábätkám. Čím dokonalejšie je bábika zhotovená, tým je drahšia. Podobné modely sa môžu pokojne vyšplhať až na neuveriteľných 5-tisíc libier. 

@x.raysofsunshine.x Shopping with Brynn! ? #fyp #baby #newbaby #reborncommunity #autumnaesthetic #neutrals #reborndoll #rebornbaby #reborn #newbornbaby #reborncollector #babyclothes #babyshopping ♬ Wash. - Bon Iver

Na TikToku Raya síce neukazuje svoju tvár, no zdieľa s fanúšikmi všetky radosti aj starosti, ktoré so svojimi “deťmi” zažíva vrátane kŕmenia, prebaľovania či prenášania v autosedačke. Nechýba im ani zásoba rozkošných outfitov, kočíky a rôzne doplnky, dokonca s nimi chodí aj na nákupy. I keď ona tvrdí, že to robí iba pre radosť a zábavu, mnohí ľudia sú z tohto koníčka znechutení a rovnako aj z toho, ako zbytočne plytvá pomôckami pre skutočné bábätká. 

@x.raysofsunshine.x I adore her ?? #candycrush10 #babyclothes #newbaby #fyp #baby #reborndoll #rebornbaby #reborn #reborncollector #neutrals #babyaesthetics #newbornbaby ♬ original sound - kaelynn??

Napriek niekedy veľmi ostrej kritike je Raya šťastná, že existuje komunita ľudí, ktorá jej úplne rozumie a zdieľa s ňou radosť z jej nezvyčajného koníčka. Čo na to poviete vy? Myslíte si, že je v poriadku, ak toto robí dospelá žena?

@x.raysofsunshine.x For entertainment purposes ONLY!! Be kind! ? #reborn #rebornbaby #StumbleToVictory #babyaesthetic #reboncomunity #reborndoll #babyclothes #newborn #bekind ♬ Autumn Leaves - Timothy Cole
@x.raysofsunshine.x This is for entertainment purposes only, I wouldn't normally bring her, just thought it's would be a fun video for you all! ? #newbornbaby #reborncommunity #newbaby #FlexEveryAngle #reborncollector #reborns #reborndoll #rebornbaby #aethetic #autumndays ♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz
@x.raysofsunshine.x this video is for entertainment purposes ONLY ? #reborndoll #babyaesthetics #fyp #newbornbaby #baby #reborncollector #reborn #reborn #reborncommunity #rebornbaby #newbaby ♬ Paper Birds (3 min) - Jordan Halpern Schwartz

Súvisiace články

Najčítanejšie