Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Ženy jej závidia luxus, no celebritná mamička poodhalila skutočnú pravdu: Takto to u nich doma vyzerá
Zdielať na

Ženy jej závidia luxus, no celebritná mamička poodhalila skutočnú pravdu: Takto to u nich doma vyzerá

Zdroj: Profimedia.sk

Mnohé ženy im závidia luxus, ktorý im dopraje, no vyzerá to tak, že byť jednou z matiek detí Borisa Kollára nie je také úžasné. Svoje o tom vie aj Barbora Richterová, ktorá má s multioteckom dvoch synov.

Bývalá športovkyňa Kollárovi v lete porodila druhého syna Arona a hoci to na prvý pohľad vyzeralo, že spolu dokonale vychádzajú, opak je pravdou. 

Richterová si pred pár dňami vyliala svoje srdce na sociálnych sieťach, kde priznala, že otec jej dvoch detí o nich  nejaví záujem "...náš tatino sa pred pár mesiacmi rozhodol, že už nechce byt súčasťou nášho života, Aaronko bude mat za chvíľu 5 mesiacov a tatina má zatiaľ iba na papieri, nenašiel si čas na osobné stretnutie, ale našťastie jemu je to jedno, najťažšie to znáša Arturko, je smutný, bol zvyknutý na čas s otcom, ale žiaľ, taký je život a musíme to zvládnuť," priznala Barbora. Tej na srdci leží práve blaho jej dvoch detí a snaží sa urobiť všetko preto, aby boli spokojné. 

"Môj syn mal narodeniny a ani mu nedvihol telefón, nezaprial mu napriek tomu, že som ho prosila, aby mu na pár sekúnd zavolal... Náš druhý syn bude mať 5 mesiacov a úprimne, ani raz sa neopýtal, ako sa má alebo že by ho chcel vidieť. Viac sa k tejto téme nebudem vyjadrovať... Viem, kde je pravda, nikdy som nepovedala, že ich otec na ne neplatí, len že ich 5 mesiacov nevidel a že synovi chýba otec, veľakrát mu volal, písal, žiadal o stretnutie a nikdy mu to nebolo umožnené. A toto ma mrzí..." dodala. Slobodná mamička je na Kollára aktuálne natoľko nahnevaná, že v budúcnosti neplánuje, aby bol multiotecko súčasťou ich života.

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie