Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Catherine Zeta-Jones zažiarila na premiére v sprievode syna: Odpadnete, aký je z neho fešák!
Zdielať na

Catherine Zeta-Jones zažiarila na premiére v sprievode syna: Odpadnete, aký je z neho fešák!

Zdroj: Profimedia

Manželka Michaela Douglasa vyzerá aj po päťdesiatke stále úžasne a spoločnosť svojho dospelého syna si náramne užívala. Vyzerá to tak, že mladý muž po svojich slávnych rodičoch zdedil len to najlepšie!

Herečka Catherine Zeta-Jones (53) prišla na slávnostnú premiéru seriálu Wednesday so svojím 22-ročným synom Dylanom a všetci prítomní išli na nich oči nechať, píše portál goodhousekeeping.com.

Herecké legendy Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas majú spolu dve deti, dcéru Carys (19) a syna Dylana (22). Je na prvý pohľad jasné, že obaja potomkovia zdedili po svojich rodičoch len ti najlepšie gény. 

Mladá slečna Carys Zeta vyrástla do krásy a vyzerá ako úplná kópia svojej mamy v mladosti. I keď si s mamou pred časom pózovala v kampani známej módnej značky, vraj sa do sveta šoubiznisu vôbec nehrnie. 

Dylan Michael Douglas sa naopak svetlám reflektorov nebráni a stále viac ho to ťahá k umeniu svojich rodičov. Tí ho odmalička vodili na divadelné predstavenia, takže herectvo bola pre neho prirodzená voľba. Má za sebou účinkovanie v niekoľkých seriáloch a tiež daboval obľúbený animák Phineas a Ferb. 

Profimedia

Stále krásna Catherine Zeta-Jones, ktorá si v znovuzrodenej rodine Addamsovcov zahrala Morticiu, vyzerala na premiére v rafinovaných bielych šatách naozaj očarujúco. Pohľady najmä mladších dám však rozhodne smerovali viac na jej syna, ktorý o fanúšičky rozhodne nebude mať núdzu. 

Čo poviete, na koho zo svojich slávnych rodičov sa podobá viac?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oggi (@oggisettimanale)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa toofab (@toofabnews)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Famouskids (@famouskids_insta)

Súvisiace články

Najčítanejšie