Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po pôrode sa na ňu chodila pozerať celá nemocnica: Pozrite sa, čím je toto bábo výnimočné!
Zdielať na

Po pôrode sa na ňu chodila pozerať celá nemocnica: Pozrite sa, čím je toto bábo výnimočné!

Zdroj: Profimedia

Keď sa mamička s malou dcérkou vyberie na prechádzku, cíti sa ako celebrita. Ľudia sa pri nich zastavujú a s malým dievčatkom sa chcú odfotiť. Keď ju uvidíte v plnej kráse, ihneď si všimnete, čím je taká výnimočná.

Mladá mamička Kiaya Leach porodila dcérku Hallie, ktorá mala dlhé tmavé vlasy, čo jej pôrodník okomentoval ako prvé, keď ju zbadal, píše tyla.com.

"Prvá vec, ktorú mi lekári povedali po pôrode, že mám veľkú a poriadne vlasatú dcérku,“ povedala Kiaya, ktorá má už doma staršieho syna. 

Kým väčšine bábätiek prvé vlásky vypadnú po pár týždňoch, nie je to prípad malej Hallie, ktorá ich má stále pevnejšie a hustejšie. 

Profimedia

„Ľudia ju kvôli vlasom prirovnávajú k Elvisovi Presleymu,“ povedala Kiaya a dodala, že sa pri nich zastavujú ľudia na ulici a neveria, že má na hlave také háro. 

Mamička vysvetlila, že dievčatku pri kúpaní vždy vlásky učešú na bok, no akonáhle sa vysušia, ihneď jej vystrelia dohora, tak to už prestali riešiť a nechali jej vlasy prirodzene také, aké sú. 

Profimedia

Kiaya tiež prezradila, že jej starší brat Hunter svoju vlasatú sestričku úplne zbožňuje a dal jej prezývku „Hulk“ podľa svojho obľúbeného superhrdinu. 

Rodičia sú na svoju dcérku veľmi pyšní a rozhodne jej vlásky zatiaľ strihať neplánujú. Ktovie, či jej budú tak divoko rásť aj naďalej...

@kiayaleachx The last one is my fave ?? #daughter #mum #baby #hair #fyo #foryoupage #newborn #EndlessJourney #jdsummerdrip ♬ original sound - Graham

Súvisiace články

Najčítanejšie