Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vzácne FOTO detí Mily Kunis a Ashtona Kutchera: Pozorní fanúšikovia si TO všimli hneď!
Zdielať na

Vzácne FOTO detí Mily Kunis a Ashtona Kutchera: Pozorní fanúšikovia si TO všimli hneď!

Zdroj: Profimedia

Celebritní manželia bežne nezverejňujú fotografie svojich potomkov a snažia sa ich chrániť pred paparazzmi, no tentokrát im neunikli. Pozrite sa, ako dnes ich deti vyzerajú!

Hoci má populárna herecká dvojica Mila Kunis (39) a Ashton Kutcher (44) na konte milióny dolárov, ich deti - dcérka Wyatt (8) a syn Dimitri (5), nemajú veľa vecí či vymožeností, píše hollywoodlife.com. Rodičia sa snažia vychovávať ich mimo šoubiznisového sveta a namiesto spoločenských akcií ich spolu vidieť najčastejšie na detských ihriskách či na prechádzke v parku.

Deťom chcú dopriať obyčajné detstvo

Mila a Ashton sa vo výchove detí absolútne zhodli a chcú, aby ich drobci žili čo najobyčajnejšie, a aby vedeli, že si veci, po ktorých túžia, musia zaslúžiť a najmä vážiť. 

Prísni rodičia dokonca zaviedli pravidlo, že na Vianoce nebudú dostávať žiadne darčeky, aby sa naučili vychutnávať si sviatky ako také a aby vedeli, že to nie je o materiálnych veciach. Nielen počas sviatočného obdobia podporujú radšej charitu a tých, ktorí to potrebujú najviac. Veria, že takto z detí vychovajú správnych a zodpovedných ľudí, ktorí sa budú musieť usilovať niečo dosiahnuť vlastnými silami. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mila Kunis (@kunismilaonline)

To, že v súkromí si rodinka najradšej dopraje obyčajné chvíle v prírode pokojne aj v teplákoch, svedčia aj aktuálne zábery Mily Kunis s deťmi. V teplákovej súprave a úplne bez mejkapu vyzerá naozaj ako hociktorá bežná mama. Pri pohľade na ich deti je však na prvý pohľad jasné, ku komu patria. Aj vy ste si všimli, že vyzerajú ako mini kópie svojich slávnych rodičov? 

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mila Kunis (@kunismilaonline)

Súvisiace články

Najčítanejšie