Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V päťdesiatke porodila svoje prvé dieťa: Bol to ten najlepší čas, priviesť na svet bábätko!
Zdielať na

V päťdesiatke porodila svoje prvé dieťa: Bol to ten najlepší čas, priviesť na svet bábätko!

Zdroj: Profimedia.sk

Kelly sa väčšinu svojho dospelého života venovala práve svoje práci a budovaniu kariéry. Tesne pred päťdesiatkou však zatúžila po dieťati...

Kelly sa myšlienke mať deti, nikdy nebránila. Nemala šťastie v láske a akosi jej však popri práci na založenie vlastnej rodiny nezostal čas. Až tresne pred 50. narodeninami si uvedomila, že nastal ten správny čas na to, aby sa z nej konečne stala matka. 

Podporu však veľmi dlho hľadala aj u vlastnej rodiny, ktorá bola proti tomu, aby v tak vysokom veku priviedla na svet dieťa. Ani to ju však neodradilo... Na odporúčanie priateľov letela na istú kliniku do Atén, kde podstúpila umelé oplodnenie. V marci 2021 sa jej potom narodila zdravá dcérka Lyla Rae. Kelly pre pre britský web DailyStar.co.uk priznala, čím všetkým si prešla, čo ju trápilo a prečo je v zrelom veku lepšia matka. "Nemám pocit, že by som chcela cestovať a chodiť sa zabávať. Miesto toho chcem len jediné - sledovať každú jednu minútu, ako moja dcéra rastie. Myslím si, že so skúsenosťami, ktoré mám za sebou, svojej dcére viem oveľa lepšie poradiť a usmerniť ju, ako by som to robila v mladosti. Môžem sa sústrediť iba na ňu bez toho, aby som mala potrebu napĺňať svoje potreby. Toto je moja cesta, ktorú som si zvolila a je pre mňa ideálna. Rovnako som rada, že ju môžem vychovávať sama presne tak, ako to vidím ja ," zverila sa. Medzičasom sa zmenil aj postoj jej rodiny, ktorá Lylu nadovšetko miluje. Myslíte si, že existuje ten správny vek, kedy by sa žena mala stať matkou? 

Profimedia.sk

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie