Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dcéra Dary Rolins už nie je hanblivé dievčatko: Takto SEXI ste Lolu ešte nevideli!
Zdielať na

Dcéra Dary Rolins už nie je hanblivé dievčatko: Takto SEXI ste Lolu ešte nevideli!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Stále krajšia tínedžerka bola dlho skôr chlapčenský typ, no vyzerá to tak, že sa čoraz viac začína podobať na svoju slávnu mamu. Pozrite sa, ako sa predviedla vo videu, ktoré vyvolalo ošiaľ medzi fanúšikmi.

49-ročná Dara nedávno prezradila, ako spolu s Matějom Homolom prežívajú dospievanie ich dcéry Laury, ktorá v lete oslávila už 14 rokov. Z malého rozkošného dievčatka je dnes už mladá dospievajúca dáma, ktorá sa už rada predvádza aj na sociálnych sieťach. Jej posledné video na TikToku si pozrelo už viac ako 200-tisíc ľudí, pozrite sa, čím sa jej podarilo tak zaujať!

Laura Homolová nedávno oslávila svoje štrnáste narodeniny a svojej slávnej mame je čím ďalej podobnejšia. Dôkazom je aj jej nové video na TikToku, kde predviedla poriadne sexi outfit. Biela tepláková súprava s odhaleným bruškom a vytŕčajúca bielizeň vytiahnutá do pása stačila na to, aby fanúšikov totálne dostala. Za 24 hodín si toto videlo pozrelo takmer 200-tisíc ľudí. 

@kikirikib #ootd ♬ lucid dreams pt 3 - marley?.

"Si taká krásna," uviedla jedna z fanúšičiek a pridali sa mnohí ďalší. 

"Hlavne, nech robí niečo, čo ju bude baviť. V čomkoľvek zmysluplnom ju strašne radi všetci, ktorí ju milujeme, podporíme. Je to veľmi citlivé obdobie, máme tu štrnásť rokov. To by bolo doma zle, keby som práskla niečo, čo sa nesmie hovoriť nahlas," povedala Dara Rolins nedávno pre eXtra.cz a dodala, že Laura si výborne rozumie aj s jej partnerom Pavlom Nedvědom. Uvidíme, akým smerom sa krásna Laura nakoniec vyberie, no vyzerá to tak, že vďaka takýmto videám jej fanúšikovia pribúdajú každým dňom.

@kikirikib #fyp #fyfyfyfy ♬ original sound - 16/06/2022 ?
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie