Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Mnohí rodičia jej dávajú za pravdu: Penélope Cruz svoje deti miluje, no TOTO im nedovolí
Zdielať na

Mnohí rodičia jej dávajú za pravdu: Penélope Cruz svoje deti miluje, no TOTO im nedovolí

Zdroj: Profimedia

Slávna španielska herečka so svojím manželom vychováva dve deti a robia všetko preto, aby boli v živote šťastné a spokojné. Aj to je dôvod, prečo im do určitého veku niektoré veci odopierajú.

Herečka Penélope Cruz (48) má s manželom, hercom Javierom Bardemom (53) dve deti, 11-ročného syna Leonarda a 9-ročnú dcéru Lunu. Ani jeden zo slávnych rodičov svoje deti na sociálnych sieťach nezverejňuje a hoci sa pomaly dostávajú do tínedžerského veku, ani oni k nim zatiaľ nemajú prístup, informuje magazín hola.com.

Nenechajte si ujsť Penélope Cruz ako psychologičku vo filme Kód 355 už túto sobotu o 20:35 na JOJke!

Rodáčka z Madridu sa niekoľkokrát vyjadrila, že v úlohe mamy veľmi šťastná. „Je to pre mňa tá najúžasnejšia zmena, akú človek môže zažiť. Zrazu zažívate vlastné detstvo opäť. Deti vás naučia skvelú vec, žiť v prítomnosti,“ povedala v minulosti pre RTL.

Práve preto, že chce svojim deťom dopriať naozajstný a krásny život, chce ich čo najdlhšie držať mimo sociálnych sietí. V šou Sunday Morning prezradila, ako to majú doma, sama im totiž veľmi neholduje.

„Môj vzťah k sociálnym médiám je zvláštny. Používam ich veľmi málo a veľmi opatrne,“ uviedla Penélope a dodala: „Je tam niečo, čo nedáva zmysel a má to vplyv najmä na mladšie generácie. Je mi ľúto tých, ktorí sú teraz teenagermi. Vyznieva to, ako by na nich svet robil nejaký experiment v štýle: Uvidíme, čo sa stane, keď vystavíme 12-ročné dieťa toľkým technológiám,“ vyjadrila sa krásna herečka a mamina.  

Nepáči sa jej, že deti majú viac-menej neobmedzený prístup ku všetkému, čo sa na sieťach objaví. „Ten nedostatok ochrany pre 12-ročné dieťa, ktoré sa pripojí na sociálne siete. Nielen ochrany ich samotných, ale aj mozgu, ktorý sa ešte vyvíja, a to, čo tam vidí, ovplyvňuje spôsob, akým vidia sami seba a všetko súvisí aj so šikanovaním. Toľko vecí, ktoré sme my ako deti nemali,“ vymenovala Cruz dôvody, prečo jej deti nemajú povolené sociálne siete a s manželom sa dohodli, že ak budú chcieť, povolia im to najskôr v 16-tich. 

“Vidím to ako ochranu ich mentálneho zdravia, ale viem, že patrím medzi menšinu,“ dodala herečka, ktorá sama svoj profil na sociálnej sieti zameriava iba na prácu a rovnako tak aj jej manžel Javier.

Čo si o takejto výchove myslíte vy? Majú pravdu alebo sa vám to zdá prehnané?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie