Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Poprosila snúbenca, aby ju odfotil s bábätkom tesne po pôrode: TOTO si do albumu asi nedá!
Zdielať na

Poprosila snúbenca, aby ju odfotil s bábätkom tesne po pôrode: TOTO si do albumu asi nedá!

Zdroj: unsplash.com/aditya-romansa

Budúca mamička mala so svojim partnerom dohodu, že zveční ten výnimočný moment, keď prvýkrát uvidí ich spoločné dieťatko. Takto si však výsledok rozhodne nepredstavovala!

Čerstvá mamička pobavila ľudí na sociálnej sieti, keď ukázala, akú momentku jej zhotovil tesne po pôrode jej snúbenec, informuje The Sun.

Veľa vtipných príbehov a zážitkov z rodičovstva má aj Jaro Bekr, ktorý vydal aj knižku v tomto duchu.

​Predstava vs realita

Dá sa povedať, že Georgia od prvého momentu, ako sa stala mamou, zistila, že od tejto chvíle nebude nič presne také, aké si vopred naplánovala. Keď plány a predstavy nezmení bábätko, tak to určite zvládne aj vaša polovička, však to dobre poznáte?

Video začalo fotografiou snúbencov, ako stoja pri sebe a žena ešte s bruškom sa pýta svojho partnera: „Zlatko, môžeš ma pekne odfotiť, keď prvýkrát uvidím naše dieťa?“ A vtipný výsledok si môžete pozrieť hneď za tým. 

Georgia prezradila, že táto nepodarená fotka vznikla naozaj iba pár sekúnd po pôrode, no všetky ďalšie sú vraj veľmi pekné a tak si túto nechala iba ako vtipnú spomienku. Máte podobnú „vydarenú“ momentku vo svojich rodinných albumoch aj vy? Podeľte sa!

@georgialou31 One for the photo albums?? #birth #laboranddelivery #fyp ♬ Devil Eyes - There I Ruined It

Súvisiace články

Najčítanejšie