Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Keď ju pred školou uvidia, so strachom od nej utekajú preč: Tejto ženy sa všetky matky boja
Zdielať na

Keď ju pred školou uvidia, so strachom od nej utekajú preč: Tejto ženy sa všetky matky boja

Zdroj: facebook.com/melissa.sloan

Melissa má trochu netradičný koníček, ktorý desí najmä jej okolie. Matka dvoch detí si pre svoju záľubu v živote už kadečo vytrpela, no rozhodne s ňou neplánuje prestať.

45-ročná matka dvoch detí je totiž závislá od tetovania, no nie hocijakého! Obľubuje najmä jednoduché vzory, ktoré nápadne pripomínajú kerky, aké sa robia vo väzení. Tento koníček má už viac ako 20 rokov, takže aktuálne má takmer celú pokožku už potetovanú. 

Vedeli ste, že aj Renáta Názlerová má na svojom tele niekoľko tetovaní? Toto o nich prezradila!

Melissa má dokonca aj takmer celú svoju tvár potetovanú, čo jej v každodennom živote robí problémy. Pre portál irishmirror.ie sa posťažovala, že si nevie nájsť žiadnu prácu, pretože ju pre jej imidž nikto nechce zamestnať. To však nie je všetko. Práve pre to, ako vyzerá, sa jej ľudia boja. Dokonca aj matky v škole, kam chodia jej dve malé deti, od nej bočia a nechcú s ňou komunikovať. Rovnako je to aj s ľuďmi, ktorých stretne na ulici. "Minule som bola nakupovať oblečenie pre moje deti a bolo to šialené. Idem po ulici a ľudia na mňa ukazujú prstom, čumia a myslia si, že som blázon. Dokonca sa mi stalo, že prejdú na druhú stranu chodníka. Je to strašné..." posťažovala sa pre  irishmirror.ie Melissa. 

Súvisiace články

Najčítanejšie