Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Influencerka šokovala fotkou s 5-ročným synom: Je TOTO podľa vás v poriadku?
Zdielať na

Influencerka šokovala fotkou s 5-ročným synom: Je TOTO podľa vás v poriadku?

Zdroj: Instagram/the.lauren.mcleod

Hejteri sa do nej neustále navážajú, no ona je presvedčená, že pre svoje deti robí to najlepšie a rozhodne na tom nemieni nič meniť. Čo si o tom myslíte vy?

Influencerka Lauren Mcleod (29) z Austrálie dojčí obe svoje deti, na čom by nebolo nič zvláštne. Pre mnohých je však problémom práve vek jej staršieho syna, ktorý má 5 rokov a sú zhrození najmä z príliš intímnych fotografií, ktoré s ním zverejňuje, píše nypost.com.

„Mám to šťastie, že som s dojčením nemala problémy od samého začiatku. Preto pre mňa nie je nijako traumatizujúce a nie je dôvod s ním prestávať,“ zverila sa žena na svojom Instagrame, kde sa snaží dojčenie čo najviac podporovať. 

Päťročný syn sám hovorí, že chce byť ešte dojčený. Kým bude mať o materské mlieko záujem, odstavovať ho násilím nemieni. „Dodávam jeho telu a mozgu to najlepšie, čo môže mať. Mám s deťmi veľmi silné puto a myslím, že za to môžem ďakovať práve dojčeniu,“ pokračovala Lauren, ktorá denne čelí aj obrovskej kritike.

Práve negatívne komentáre a nechápavé pohľady ľudí ju presvedčili o tom, že robí správnu vec, keď podporuje dojčenie verejne. Hejterov a ľudí, ktorí ju na internete urážajú, si jednoducho nevšíma, prípadne si ich zablokuje a nediskutuje s nimi. 

„Päťročného Bowieho dojčím večer pred spaním, keď sa obe deti ukladajú na spánok. Myslím, že je správne o dojčení verejne hovoriť. Nie je to nič, za čo by sme sa my matky mali hanbiť. Nemalo by to byť tabu, pretože ide o úplne prirodzenú vec,“ doplnila.

Mamička je často kritizovaná nielen za samotné dojčenie 5-ročného dieťaťa, ale tiež za to, že zverejňuje detailné fotografie s veľkým synom na svojom prsníku. Lauren objasnila, že syn je veľmi chápavý a tak mu vysvetlila, ako funguje Instagram a spýtala sa ho, či mu neprekáža, ak si ich fotky môže pozrieť ktokoľvek na svete. 

Počas nášho rozhovoru som mu povedala, že si môže vybrať, či zverejním jeho fotky alebo nie, a on povedal, že môžem. To sa môže, ale nemusí v budúcnosti zmeniť, keď bude starší, ale zatiaľ je rád, že sa s vami môžem podeliť o naše spoločné fotky,“ povedala mamička pre nypost.com a ešte raz zopakovala, že chce ostatné mamy inšpirovať k tomu, aby sa nebáli dojčiť svoje vekovo odlišné deti súčasne.  

Čo si o takejto nevšednej osvete myslíte vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie