Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Keď ukázala svoje tehotenské brucho, ľudia zostali v šoku: TOTO nie je fotomontáž!
Zdielať na

Keď ukázala svoje tehotenské brucho, ľudia zostali v šoku: TOTO nie je fotomontáž!

Zdroj: TikTok/raisinghadley

Každá žena prežíva tehotenstvo inak a rozdielne vyzerajú aj postavy a predpôrodné brušká. Kým niektoré by ste si sotva všimli, iné narastú naozaj do gigantických rozmerov, ako aj v tomto prípade!

Charlotte Graves už jedno dieťa má a teraz čaká dvojičky, píše portál kidspot.com.au. Na TikToku zdieľala video, kde ukázala svoje brucho v 36. týždni tehotenstva a to sa stalo okamžite virálne práve kvôli tomu, že je naozaj mega obrovské!

Na druhé dieťatko sa už teší aj moderátorka Soňa Skoncová.

Naozaj iba dvojičky?

Dvojčatá sú dvojnásobná zábava, dvojnásobná láska a dvojnásobná radosť, no samozrejme znamená to aj viac starostlivosti, viac plienok a prebaľovania, kŕmenia a väčšinou aj oveľa menej spánku. V prípade tejto budúcej maminy je to však aj niekoľkonásobne väčšie brucho! 

„Moje brucho je natiahnuté na maximum a už čakám iba na ich príchod,“ napísala mamina k fotografii, na ktorej stojí zboku v čiernych legínach a podprsenke a jej brucho je také obrovské, že niektorí tipovali, že tam má aspoň štyri bábätká.

@raisinghadley Im absolutely stretched to the max now and so ready for their arrival ? #twinpregnancy #mumofmultiples #twinmummy #pregnant #twinkles #twins #twinning #fypシ゚viral #fyp ♬ original sound - maastoneprophetes

 

Príspevok má už viac ako 6-miliónov videní a ľudia budúcej trojnásobnej mamine vyjadrili podporu aj obdiv, ako to s takým veľkým bruchom vôbec zvláda. 

"Ženské telo je úžasné, že toto všetko dokáže, si silná a skvelá mama, držím ti palce!“ napísala jedna z mnohých. 

Veríme, že všetko dobre dopadlo a mamička už má svoje poklady pri sebe. Mali ste aj vy podobne veľké bruško pred pôrodom?

@raisinghadley #stitch with @raisinghadley ♬ original sound - raisinghadley

Súvisiace články

Najčítanejšie