Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nestihla si zbaliť tašku do pôrodnice, nechala to na priateľa: Neuveríte, čo v nej našla!
Zdielať na

Nestihla si zbaliť tašku do pôrodnice, nechala to na priateľa: Neuveríte, čo v nej našla!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Pri konci tehotenstva je bežné, že ženy viac zabúdajú a majú slabú koncentráciu. Hoci pre ich partnerov takéto ospravedlnenie neexistuje, stres z prichádzajúceho pôrodu ich môže poriadne vyviesť z miery, ako aj v tomto prípade.

Na internete momentálne koluje video budúcej mamičky Holly Bolton, na ktorú prišli pôrodné bolesti o niekoľko týždňov skôr a nemala nachystané ani veci do pôrodnice. Musela to teda nechať na partnera, ktorý bol v poriadnej panike, čo potvrdzuje aj obsah tašky, ktorú pre tehotnú priateľku zbalil, píše denník Mirror.

Na druhé dieťatko sa teší aj moderátorka Soňa Skoncová!

„Ohodnoťte tašku do pôrodnice, ktorú mi zbalil môj priateľ v 33. týždni tehotenstva. Snažil sa zo všetkých síl,“ povedala Holly vo videu, ktorým pobavila tisíce ľudí. 

Budúca mamina začala vybaľovať, čo jej partner zabalil a chvíľu nevedela, či sa má smiať, alebo plakať.

„Zubná kefka a takmer prázdna tuba zubnej pasty, hrubé tepláky v 33-stupňových horúčavách, puzdro na kontaktné šošovky ale bez roztoku,  obrúsky na tvár a dezodorant, jeho oblečenie – aspoň mám šortky! a staré tangá, ktoré sú mi malé,“ prezradila s humorom mladá žena.

Holly vysvetlila, že sa na svojho priateľa nehnevá, pretože vie, v akom bol strese, keď kvôli nej utekal rýchlo z práce a pobral to, čo mu v tej chvíli napadlo.

Ľudia sa na tom dobre zabavili a priznali sa, že majú podobné príhody so svojimi polovičkami. “Môj muž mi zabalil džínsovú minisukňu, v ktorej som vraj mala odísť z nemocnice. Nedokázala by som sa do nej zmestiť a navyše bol December!” napísala svoju vtipnú príhodu jedna z mnohých.

Čo myslíte, zabalil by váš partner v takej panike všetko potrebné alebo ani náhodou?

@hollybolton0 Following on from my last post about making sure you have your hospital bag prepared ? #hospitalbag #mumshospitalbag #babyhospitalbag #pregnant #pregnancy #pregnantlife #pregnanttiktok #2022baby #firsttimemom #thirdtrimester #33weekspregant #fetalfibronectintest #maternitytriage ♬ Oh No - Kreepa

Súvisiace články

Najčítanejšie