Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zuzana Plačková porodila: TOTO je prvé VIDEO so synom Dionom!
Zdielať na

Zuzana Plačková porodila: TOTO je prvé VIDEO so synom Dionom!

Zdroj: IG/queen.plackova

Zo Zuzany Plačkovej je už mama! Populárna influencerka v jednej z bratislavských nemocníc priviedla na svet svojho syna, ktorému dali s manželom Reném meno Dion.

Zuzana a René majú asi všetko, po čom kedy túžili. Jediné, čo im doteraz chýbalo, bolo spoločné dieťatko. O to sa dvojica už nejaký ten čas snažila, no neúspešne. Brunete sa napokon podarilo otehotnieť v tom najzložitejšom období svojho života, keď po nej išla polícia. Svoje meno sa jej napokon podarilo očistiť a dnes sa konečne teší už aj z vytúženého bábätka. 

​Zuzana s Reném už pred pôrodom svojim fanúšikom priznali, že ich syn sa bude volať Dion a ukázali aj výbavičku, akú si pre bábätko pripravili. Hoci milionárka mohla rodiť na hociktorej prestížnej klinike, voľba padla práve na bratislavské Kramáre. Práve tu sa o brunetu postarali ešte počas tehotenstva, keď trpela nedostatkom železa. So starostlivosťou bola Zuzana natoľko spokojná, že sa rozhodla rodiť práve tu. Kým posledné dni pred samotným pôrodom boli už pre ňu veľakrát utrpením, o to väčšie šťastie prežíva práve teraz, keď už svoje bábätko drží v naručí. Šťastným rodičom gratulujeme!

Takto svetu oznámili, že manželia budú rodičmi

Súvisiace články

Najčítanejšie