Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po dlhej dobe ju ukázala, fanúšikovia sú nadšení: Pozrite sa, ako vyzerá Sklenaříkovej dcérka
Zdielať na

Po dlhej dobe ju ukázala, fanúšikovia sú nadšení: Pozrite sa, ako vyzerá Sklenaříkovej dcérka

Zdroj: Instagram/adrianakarembeusklenarikova

Odkedy sa bývalá topmodelka stala mamou dcérky Niny, ktorá bude mať onedlho už štyri roky, doslova žiari spokojnosťou. Jej fotografie takmer neukazuje, preto fanúšikov veľmi potešilo, že zverejnila toto video.

Úspešná dlhonohá modelka Adriana Ohanian Sklenaříková (50) si žije doslova rozprávkový život v Maroku po boku zámožného manžela, s ktorým sa dočkala svojho najväčšieho sna, dcérky Niny.

​Bývalá modelka materstvo dlho odkladala a až pri druhom manželovi pocítila, že by práve s ním chcela vychovávať spoločné dieťa. V tom čase mala už po štyridsiatke a hoci sa dvojica snažila, dieťa neprichádzalo. Nakoniec sa jej však podarilo otehotnieť a dnes je ich takmer štvorročná Nina stredobodom ich vesmíru.

Dvojica dcérku na verejnosti veľmi neukazuje a svoje súkromie si chránia, no veľmi výnimočne zverejnenia na sociálnej sieti aspoň nejaký záber. Ako prvý ukázal jej tváričku práve jej otec a všetkým bolo ihneď jasné, že malá je celá po ňom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Richard Findykian (@rfindykian)

Teraz po veľmi dlhom čase ukázala Ninku jej mamina a to v krátkom videu, na ktorom slečna tancuje na svoju obľúbenú pesničku. Fanúšikovia boli z rozkošného dievčatka nadšení a to najmä z jej nádherných vláskov, ktoré má takmer po zadok!

Krásne dievčatko, však?

Instagram/adrianakarembeusklenarikova

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NOEMIE.K (@noemie_klein_)

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie