Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Kedy je ten najlepší čas na druhé dieťa? Jasmina Alagič má v tom jasno!
Zdielať na

Kedy je ten najlepší čas na druhé dieťa? Jasmina Alagič má v tom jasno!

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Syn Jasminy Alagič a Rytmusa už o pár dní oslávi svoje 3. narodeniny. Stále zamilovaní manželia sa netaja tým, že by chceli mať veľkú rodinu, preto sa ich aj mnohí pýtajú, kedy plánujú ďalšie jasminadieťa.

Jasminu Alagič uvidíte opäť na obrazovkách televízie JOJ ako moderátorku najpopulárnejšej talentovej šou Česko Slovensko má talent. Bývalej finalistke súťaže krásy sa darí nielen v práci, ale aj v súkromí. 

​Už niekoľko rokov je šťastná po boku Rytmusa, s ktorým vychováva aj spoločného syna Sanela. Ten už čoskoro oslávi 3. narodeniny a aj preto mnohých jej fanúšikov zaujíma, kedy s manželom plánujú druhé dieťa. Veľa rodičov sa totiž rozhodne pred druhé dieťa krátko po narodení toho prvého, aby medzi súrodencami nebol veľký vekový rozdiel. Čo si o tom myslí Jasmina? 

"Priznám sa, že tomuto som nikdy veľmi nerozumela, keď niekto veľmi racionálne pristupoval k druhému bábätku a mal na to niekoľko argumentov. Akože na jednej strane chápem, vyhrajú sa spolu atď, atď, ale na druhej strane si myslím, že druhé bábätko má prísť vtedy, keď po ňom veľmi túžite nič viac, nič menej," nechala sa počuť Alagič. Súhlasíte? 

Súvisiace články

Najčítanejšie