Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zuzana Plačková sa 2 týždne pred pôrodom postavila na váhu: Je možné, že toľkoto váži?
Zdielať na

Zuzana Plačková sa 2 týždne pred pôrodom postavila na váhu: Je možné, že toľkoto váži?

Zdroj: IG/queen.plackova

Zuzana Plačková už čoskoro porodí svoje prvé dieťatko. Počas tehotenstva si dopriala všetko, na čo mala chuť a zbytočne sa v strave neobmedzovala. Dokonca ukázala, koľko sa jej doteraz podarilo pribrať.

Svojho vytúženého dieťatka sa už nevedia dočkať! Zuzana Plačková s manželom Reném sa už o pár dní stanú rodičia chlapčeka, ktorému dali menom Dion. Prípravy na bábätko sú u slovenskej podnikateľky v plnom prúde a bruneta na poslednú chvíľu nakupuje všetko, čo bude potrebovať. 

​Zuzana nikdy tajnosti okolo toho, ako prežíva tehotenstvo nerobila. Vždy ho bez príkras opísala presne také, aké je. Rovnako je to aj s priberaním počas tehotenstva. Kým mnohé celebritné mamičky si dávajú pozor na to, čo zjedia a aj počas gravidity sa snažia pribrať čo najmenej, Plačková svoju hmotnosť neriešila. Dopriala si to, na čo mala chuť! "Fajne. nejakých 26 kíl sme hore. Túto váhu pri pohľade na mňa by nikto netipoval a vlastne ani ja sama... Neviem, či vôbec funguje dobre tá váha..." zavtipkovala budúca mamička, ktorá aktuálne váži takmer 94 kilogramov. 

Instagram/queen.plackova

​Z priberania si však ťažkú hlavu nerobí, keďže má svoje produkty na chudnutie, s ktorými sa jej už v minulosti podarilo zhodiť aj 16 kilogramov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RENE STRAUSZ (@rene.rendy)

Súvisiace články

Najčítanejšie