Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
TOTO je najrozmaznanejšie dieťa Británie: Mama ho kúpe v mlieku s medom a v ústach má zlatý cumlík
Zdielať na

TOTO je najrozmaznanejšie dieťa Británie: Mama ho kúpe v mlieku s medom a v ústach má zlatý cumlík

Zdroj: Profimedia.sk

Asi každá mama sa o svoje dieťa chce čo najlepšie postarať a dopriať mu všetko, čo potrebuje. Nájdu sa však aj také matky, ktoré to so starostlivosťou preháňajú...

Kasey Akram svojho ročného syna Jareema nadovšetko miluje a rada ho rozmaznáva. Dopraje mu naozaj všetko od výmyslu sveta, len aby bol jej chlapec spokojný. Z vecí, ktoré mu nakupuje sa vám zatočí hlava!

Soňa Skoncová bude o pár mesiacov dvojnásobnou mamou. Bolo to plánované bábätko?

Hoci má Jareem iba rok, mama mu kúpila Versace retiazku za stovky eur, diamantový náramok a v ústach nosí zlatý cumlík za viac ako 1200 eur! To nie je všetko... Pre mirror.co.uk priznala, že niekoľkokrát do týždňa mu dopraje kúpeľ v mlieku, do ktorého pridáva aj med. "Odkedy sa mi môj chlapček narodil, moja posadnutosť tým, ako vyzerám, sa preniesla práve na neho," priznala Kasey pre britský mirror.co.uk. Ako matka na materskej nezarába a všetky peniaze, ktoré dostane, minie práve na svojho syna. Kým ona svoje oblečenie nakupuje v charite a na bazároch, Jereemovi neváha utratiť aj 60 eur za tričko. "Ak by som si musela vybrať, radšej by som chodila po uliciach nahá, len aby som mu mohla kúpiť to, čo chce," tvrdí. Ak na niečo nemá peniaze, zavolá jeho otcovi, ktorý im ich ochotne dá. 

Chlapcovi sa aj na tanier dostávajú len tie najkvalitnejšie potraviny. "Jereem ešte nikdy nepil vodu z vodovou. Dokonca som jednu pestúnku vyhodila práve preto, lebo sa mu da napiť priamo z kohútika. Nikdy neochutnal ani biele pečivo," dodala mamička. 

Súvisiace články

Najčítanejšie