Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ivana Gáboríková ukázala top vychytávku, vďaka ktorej je jej bábätko v bezpečí: Videli ste už takúto ponožku?
Zdielať na

Ivana Gáboríková ukázala top vychytávku, vďaka ktorej je jej bábätko v bezpečí: Videli ste už takúto ponožku?

Zdroj: Instagram/iversanns

Gáboríkovci si prvýkrát vo štvorici vychutnávajú rodinnú dovolenku v Chorvátsku. A práve na fotkách menšej dcérky Ivana ukázala šikovnú vychytávku, ktorú používajú moderné mamičky.

Druhorodená dcérka Gáboríkovcov už čoskoro oslávili svoj prvý mesiac. Rodinka si aktuálne užíva more a relax v Chorvátsku a na prvej dovolenke nemôže chýbať ani Lea. 

​Hoci jej tváričku zatiaľ Ivana skrýva, čo-to z bábätka už ukázala. A práve na jednej z fotiek si ženy všimli, že má na svojej nohe zvláštnu vec pripomínajúcu bandáž. Krásna mamička však ženy vyviedla z omylu. Ide o jednu z top vychytáviek medzi mamičkami - inteligentnú ponožku. 

Instagram

​Ponožka totiž sleduje srdcový rytmus a hladinu kyslíka a pomocou aplikácie môžete tieto hodnoty sledovať vo svojom mobile. Ak by sa s bábätkom niečo dialo, aplikácia by vás na to okamžite upozornila. V podstate ide o modernejší monitor dychu, ktorý má však bábätko na svojej nožičke. Mnohé mamičky sú tak pokojnejšie, lebo vedia, že ich bábätko je v bezpečí a k by nastal problém, okamžite by mu vedeli pomôcť. Hoci ide o jednu z najmodernejších vychytáviek, rozhodne nie je najlacnejšia - cena inteligentnej pokožky sa pohybuje okolo 360 eur. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Súvisiace články

Najčítanejšie