Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Donedávna celý otec a teraz? Dcéra Beyoncé rastie do krásy, neskutočné, ako sa zmenila!
Zdielať na

Donedávna celý otec a teraz? Dcéra Beyoncé rastie do krásy, neskutočné, ako sa zmenila!

Zdroj: Profimedia

Desaťročná dcéra prominentných rodičov vzbudila obrovskú pozornosť, keď sa spolu s otcom vybrali na zápas NBA v San Francisku. Prekvapí vás, ako teraz malá slečna vyzerá!

52-ročný Jay-Z patrí medzi najpredávanejších hudobných umelcov sveta a má milióny fanúšikov, ktorí by boli v siedmom nebi, keby ich objal alebo im podal ruku. Jeho najstaršia dcéra Blue Ivy (10), ktorú má s manželkou Beyoncé, k nim ale zjavne nepatrí!

Pred pár dňami obletelo sociálne siete krátke video rappera, ktorý vzal svoju dcérku na zápas NBA v San Francisku. Keď si Jay-Z všimol, že ich sníma kamera, usmial sa, pritúlil sa k dcére a objal ju, aby spolu zapózovali. Tá ale jeho ruku odstrčila slovami „Tati, neťahaj mi vlasy,“ a snažila sa z otcovej náruče ihneď odtiahnuť. Jay-Z jej ešte stihol dať pusu a potom sa odtiahol.

;

Jeden z novinárov, ktorý video zdieľal, ho veľmi výstižne okomentoval: „Pre nás je Jay-Z najväčšia rapová legenda. Pre Blue Ivy iba obyčajný trápny otec...“ 

Okrem tejto vtipnej scénky si samozrejme všetci všimli, že z malej Blue Ivy rastie krásna mladá dáma. Kým ešte nedávno ju mnohí ohovárali, že nie je veľmi pekná a je to žiaľ celý otec, čím je staršia, tým viac sa podobá na svoju krásnu mamu Beyoncé, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Malien_Den_Vie?? (@malien_den_vie)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Beysbestthingblueivy (@bluebeybleed)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blue ivy carter (@blueivycter)

Súvisiace články

Najčítanejšie