Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Deti Michaela Jacksona prekvapili na červenom koberci: TAKTO teraz Prince a Paris vyzerajú
Zdielať na

Deti Michaela Jacksona prekvapili na červenom koberci: TAKTO teraz Prince a Paris vyzerajú

Zdroj: Profimedia

Je to už viac ako dvanásť rokov, čo nás navždy opustil kráľ popu a z jeho detí sú už dávno dospeláci. Dcéra a starší zo synov sa po dlhej dobe objavili v spoločnosti a ihneď na seba strhli pozornosť všetkých prítomných.

Jacksonova dcéra Paris (24) a starší zo synov Prince (25) sa zúčastnili 75. ročníka odovzdávania divadelných cien Tony Awards, ktoré sa konalo v New Yorku a obaja tiež na pódiu povedali niekoľko slov.

Paris a Prince počas večera predstavili hercov, ktorí budú hrať v muzikáli MJ: The Musical. Výnimočné dielo skladá poklonu kráľovi popu, Michaelovi Jacksonovi, a vyslúžilo si nominácie až v desiatich kategóriách.

Muzikál nakoniec získal 4 ceny - za najlepšiu choreografiu, za javiskové osvetlenie/kulisy a Myles Frost získal cenu za hlavnú úlohu stvárnenia Michaela Jacksona, čím sa stal najmladším držiteľom tejto ceny v hlavnej kategórii, keďže má iba 22 rokov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ᴍᴏʀɢᴀɴ (@broadways.bigfun)

„Vyzerá to tak, že si mnohí myslia, že náš otec navždy zmenil populárnu hudbu, a kto sme, aby sme nesúhlasili? Čo možno ľudia nevedia je, že náš otec miloval aj muzikály v divadle aj vo filme, preto je pre nás neuveriteľnou cťou predstaviť prvý nominovaný v kategórii najlepší muzikál, MJl,” povedal v príhovore Prince, keď so sestrou uviedli vystúpenie práve zo spomínaného muzikálu.

Súrodenci prezradili, že muzikál o ich výnimočnom otcovi už videli a boli z neho úplne nadšení, píše magazín People. Obaja vyzeralo skvelo a mnohí si všimli, že Paris sa v tomto stylingu nápadne podobá Madonne za mladších čias.  

Profimedia

Muzikál zavedie divákov do Jacksonovho tvorivého procesu a zaznie v ňom až 25 najväčších hitov, ktoré sú jednoducho nesmrteľné. Spevákove prešľapy a škandály sa v ňom schválne nespomínajú.

Cit pre hudbu a umenie po ňom zdedili obaja prítomní potomkovia. Paris sa venuje herectvu, modelingu, ale aj spevu a jej brat Prince je rovnako úspešným hercom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ?? (@pk.vibrationss)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Doniamj (@doniamj)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ??????? ?? (@eyelidsparis)

Súvisiace články

Najčítanejšie