Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
The Rock dojal mamu aj svojich fanúšikov: Keď TO uvidela, úplne stratila reč
Zdielať na

The Rock dojal mamu aj svojich fanúšikov: Keď TO uvidela, úplne stratila reč

Zdroj: Profimedia

Na prvý pohľad veľký a drsný chlap je v skutočnosti veľmi citlivý a zo všetkého najviac miluje svojich blízkych. Odkedy stratil otca, snaží sa neustále o to, aby bola jeho mama šťastná a spokojná.

Obľúbený herec a zápasník Dwayne „The Rock“ Johnson (50) prišiel pred dvomi rokmi o milovaného otca, ktorý ho priviedol k zápaseniu a bol pre neho veľkým vzorom. Po jeho smrti sa snaží čo najviac času tráviť so svojou mamou a pravidelne jej pripravuje rôzne prekvapenia.

Nenechajte si ujsť skvelého The Rocka vo filme Centrálna inteligencia už túto nedeľu o 20:35 na JOJke!

„Som veľmi vďačný za to, že môžem pre svoju mamu, ktorá mala ťažký život, robiť takéto veci. Všetko si to veľmi vážim a  ona si to váži tiež,“ napísal na Instagram,  keď jej minulý rok na Vianoce podaroval luxusný Cadillac.

Teraz prekvapil mamu niečím oveľa väčším a kúpil jej nový dom, ktorý s pomocou dizajnérov kompletne zariadil presne podľa toho, čo má rada, píše thenews.com.  

Nič netušiacu mamu Atu Johnson (73) natočil v momente, keď ju pred jej nový domov priviezol a ona sa pozrela dnu. Tá bola nesmierne dojatá a najskôr sa nezmohla ani na slovo, lebo mala slzy na krajíčku.

„Milujem ťa, mami, prekvapenie!“ napísal The Rock k videu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

„Keď som bol malý chlapec, neznášal som, keď moja mama plakala, no v týchto dňoch jej s radosťou utriem slzy radosti,“ napísal herec a dodal, že spolu s dizajnérskym tímom dávali celý interiér pre mamu dokopy 8 týždňov. 

"Mami, nie je krajší pocit, ako urobiť ťa šťastnou, vitaj doma!" napísal.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa therock (@therock)

“Vždy som vravel, že ak máš to šťastie, mať dobrú mamu, potom máš aj dobrú šancu byť slušným človekom. A ja som to šťastie určite mal! Milujem ťa a som nesmierne vďačný za to, že si mi dala život!” dodal na záver herec, ktorý si aj vďaka takýmto skutkom získal milióny fanúšikov z celého sveta.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kay (@joys_passion)

Súvisiace články

Najčítanejšie