Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šokujúce video matky vydesilo ľudí: Viete si predstaviť, že by ste porodili TAKTO?
Zdielať na

Šokujúce video matky vydesilo ľudí: Viete si predstaviť, že by ste porodili TAKTO?

Zdroj: Instagram/raggapunzel

Kým šťastná štvornásobná mamina si skúsenosť s posledným pôrodom nevie vynachváliť, ľudia sú z jej rozhodnutia totálne zhrození. Pozrite sa, prečo!

Josy Peukert (37) vyvolala obrovskú diskusiu na sociálnej sieti a to kvôli videu z pôrodu, ktoré zdieľala. Aj keď dopadlo všetko dobre a jej synček je krásne a zdravé dieťa, väčšina ľudí si myslí, že vážne ohrozila jeho aj svoje zdravie. Čo si o tom myslíte vy?

Pôrod v oceáne 

Synček Bodhi je už jej štvrtým dieťaťom Prvé dieťa porodila klasicky v nemocnici a vraj to pre ňu bola traumatická skúsenosť, preto ďalšie deti porodila za pomoci pôrodnej asistentky. 

Pri štvrtom pôrode sa však opäť rozhodla pre zmenu a syna Bodhiho priviedla na svet v prírode, konkrétne na pláži do Tichého oceánu. Vo videu je vidieť sedí na pláži v Nikarague, zatiaľ čo ju obmývajú vlny.

„Celé týždne som sledovala príliv a odliv a priala som si porodiť priamo do oceánu,“ povedala Josy. Keď na ňu prišli kontrakcie a bolo dobré počasie, vedela, že tam bude v bezpečí, píše denník Mirror.   

Štvornásobná matka priznala, že počas tehotenstva nechodila na pravidelné lekárske prehliadky a dokonca nevedela ani termín pôrodu a tak všetko nechala na prírodu. Pri pôrode jej asistoval iba jej manžel Benni (42).

„Mäkký sopečný piesok podo mnou mi pripomínal, že medzi nebom a zemou nie je nič iné ako život. Vlny prichádzali v rovnakom rytme ako kontrakcie, vďaka tomu som sa cítila naozaj dobre. Bodhi sa narodil v poludňajšom slnku, vôbec som sa nebála, že by mu bola zima a nemala som obavy z infekcií prenášaných vodou. Je úplne zdravý,“ uviedla šťastná mamička, no viac ako gratulácii sa dočkala obrovskej kritiky od rodičov. 

Čo si o takomto prírodnom pôrode myslíte vy? Viete si niečo také predstaviť?

Súvisiace články

Najčítanejšie