Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Vraj pomáha dcére plniť sen, schytala kritiku: Neber jej detstvo, píšu jej ľudia
Zdielať na

Vraj pomáha dcére plniť sen, schytala kritiku: Neber jej detstvo, píšu jej ľudia

Zdroj: Instagram/danigeddes

Matka tvrdí, že chce pre svoju dcéru len to najlepšie, no väčšina ľudí to vidí presne naopak. Viete si predstaviť, že by takto žili vaše deti?

Dvojnásobná matka Jayne Jeffery sa priznala, že trávi týždenne viac ako 24 hodín tým, že pomáha mladšej dcére Molly s plnením sna, a to stať sa úspešnou influencerkou. Od ľudí však veľa pochvaly na túto činnosť nedostala, Mnohým sa nepáči, že dcére ničí detstvo a využíva ju skôr na plnenie vlastných plánov. Čo si o tom myslíte vy?

Aj Zuzana Plačková vraj vďaka Instagramu kráľovsky zarába!

Ihneď, ako sa Jayne zobudí, väčšinou je to okolo 6-tej hodiny ráno, otvorí dcérin Instagram a kontroluje všetky príspevky a reakcie na ne, tiež vybaví všetky správy od módnych spoločností, výrobcov hračiek a značiek pre deti, ktoré ponúkajú jej dcére spoluprácu, píše The Sun. 

Jayne, ktorá sa živí ako opatrovateľka, trávi čoraz viac času práve agendou svojej dcéry, ktorá má len 8 rokov, no už si dokáže veľmi slušne zarobiť reklamou či rôznymi spoluprácami. Zo zarobených peňazí si chce v budúcnosti založiť vlastnú módnu značku a vraj si šetrí aj na vlastný byt! 

Hoci je táto matka pravidelne kritizovaná, pretože ľudia si myslia, že si vďaka dcére plní svoje sny a nie tie jej, ona je veľmi pyšná na to, čo jej dcérka dosiahla a verí, že ju takto čo najlepšie pripraví na život. 

Jayne hovorí, že Molly je všestranné a šťastné dieťa, a to sa odráža aj v obsahu, ktorý uverejňuje. „Molly je skutočná, nepotrebuje nič prikrášľovať a túto prácu naozaj miluje,“ obhajuje sa mamička, z ktorej sa postupne stáva manažérka na plný úväzok.

Čo na to hovoríte vy? Podporili by ste svoje 8-ročné dieťa v takomto biznise?

Súvisiace články

Najčítanejšie