Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mamičku kritizujú za zvláštne tetovanie na tvári: Tvoje deti sa budú za teba hanbiť!
Zdielať na

Mamičku kritizujú za zvláštne tetovanie na tvári: Tvoje deti sa budú za teba hanbiť!

Zdroj: Instagram/alexandra.jenssen

Krásnu maminu ľudia zahrnuli kritickými komentármi a dokonca ju označili za zlú matku a to všetko iba preto, že si nechala urobiť tetovanie aj na tvári. Čo na to poviete vy?

Američanka Alexandra Jenssen sa na TikToku posťažovala na to, že sa do nej obuli iné matky a odsudzujú ju kvôli tetovaniam. Rozhorčená mamička tomu nerozumie a teší ju aspoň to, že mnohí ďalší ľudia jej vyjadrili podporu, píše The Sun.

Tetovanie sa dá odstrániť, nie je to však také jednoduché!​

"Hovoria mi, že mamy by nemali mať takéto tetovania, vraj sa za mňa deti budú hanbiť,“ hovorí Alexandra v jednom zo svojich videí, no zároveň dodáva, že jej nezáleží na tom, čo hovoria iní, pretože vie, že je svoje deti miluje najviac na svete a tetovania predsa nemajú nič spoločné s tým, aká je mama.  

Alexandra má na telo tetovaní niekoľko, no ľudia jej najviac skritizovali najmä to posledné, ktoré jej prechádza priamo od spodnej pery po brade a krku až ku stredu hrudníka. 

"Jediné, čo by mamičky nemali robiť, je nemilovať svoje deti. Ak ich milujete, na ničom inom nezáleží. A mimochodom, ste krásna," napísala jedna z mnohých, ktorá si mamičku zastala. 

„Nikdy nepochopím, prečo stále takto súdime druhých. Niekedy ten, kto vyzerá najkrajšie a najvzornejšie, môže byť ten najhorší rodič..." stálo v ďalšom komentári. 

Čo si o tom myslíte vy? Súhlasíte s názormi ľudí, ktorí mamičku obhajujú, alebo si myslíte, že to preháňa?

Súvisiace články

Najčítanejšie