Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO nechce žiadna tehotná počuť: Plačková zúri nad neprajnými ženami
Zdielať na

TOTO nechce žiadna tehotná počuť: Plačková zúri nad neprajnými ženami

Zdroj: Instagram

Zuzana Plačková sa teší na svoje prvé bábätko, ktoré by malo prísť na svet už o pár týždňov. Keďže je v pokročilom štádiu tehotenstva, začína ju trápiť to, čo mnoho žien v jej stave.

Zuzana si materstvo užíva so všetkým, čo k nemu patrí. Atraktívna bruneta priznala, že aj ju trápi to, čo mnohé tehotné ženy. Jej telo a tvár sa zavodňujú, takže vyzerajú objemnejšie ako obyčajne. To si všimli aj niektoré neprajníčky, ktoré sa tehotnej Zuzane začali vysmievať. "Jaká je tučná, keď nemá filtre," označila budúcu mamička jedna zo spomínaných žien. 

​Narážala pri tom na reklamné video, ktoré pred pár dňami Zuzana natočila a nepoužila v ňom filtre.... Plačkovej reakcia na kritiku ohľadne svojej aktuálnej váhy, nenechala na seba dlho čakať...

Instagram

​"... točila som sa ráno bez filtru a som tehotná, pribrala som 10 kíl moja zlatá, tak asi logicky, že som zavodnená...Popravde, mne je ťažko u p**i, kto si čo myslí o tom, jak vypadám...Každopádne, toto je len polovica mojej priberacej fázy a verte tomu, že budem ešte ako povedala slečna tlstejšia," dodala Plačková. 

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie