Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Vážila len 35 kíl a lekári ju varovali pred neplodnosťou: Neuveríte, ako táto anorektička dopadla
Zdielať na

Vážila len 35 kíl a lekári ju varovali pred neplodnosťou: Neuveríte, ako táto anorektička dopadla

Zdroj: Profimedia

Hoci bola sama v ohrození života a nemala dobré vyhliadky do budúcna, nakoniec všetkých prekvapila. Asi niekto by nečakal, že bude mať takúto rodinu!

Dnes 40-ročná Leah Williams začala mať problémy s poruchou príjmu potravy, keď mala 19 rokov. Táto porucha sa u nej nerozvinula ako u väčšiny mnohých iných dievčat kvôli chorobnej túžbe po štíhlosti, ale po odstránení zubov múdrosti. „Nemohla som jesť a dostala som sa do začarovaného kruhu. Spadla som do toho veľmi rýchlo a potom bolo veľmi ťažké nájsť cestu späť,“ cituje Leah Daily Mail.

Anorexiou trpeli aj mnohé celebrity.

Ako dvadsaťročná bola na tom úplne najhoršie a jej váha klesla na desivých 35 kíl. Z tohto dôvodu prišla aj o menštruáciu a lekári jej povedali, že je takmer nemožné, že by v budúcnosti mohla mať ďalšie deti, nakoľko vtedy už mala jedného syna.

Leah sa začala liečiť pod dohľadom odborníkov a po štyroch rokoch sa konečne dostala z ťažkého obdobia. Našla si nového priateľa, vydala sa a napriek predchádzajúcim zdravotným problémom a zlým predpovediam lekárov, otehotnela. Pri jednom dieťati to však nezostalo a dnes majú dokonca až 9 detí!

Profimedia

Rodičia síce takú veľkú rodinu neplánovali, no deti sú pre nich obrovské šťastie a zmysel života a to najmä preto, že Leah o ten svoj takmer prišla. 

„Našu rodinu by sme nevymenili za nič na svete. Naša domácnosť je síce chaotická a bláznivá, ale je krásna,“ hovorí 9-násobná mama, ktorá nevylučuje, že by prijali ešte jedno dieťa, aby mali párny počet. Držíme im palce a prajeme veľa zdravia!

Profimedia

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie