Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takéto brucho pred pôrodom ste ešte nevideli! Mamičke neveria, že čaká iba JEDNO dieťa
Zdielať na

Takéto brucho pred pôrodom ste ešte nevideli! Mamičke neveria, že čaká iba JEDNO dieťa

Zdroj: TikTok/brookesobasic

Každá žena prežíva tehotenstvo inak a rozdielne vyzerajú aj postavy a predpôrodné brušká. Kým niektoré by ste si sotva všimli, iné narastú naozaj do gigantických rozmerov, ako aj v tomto prípade!

Nastávajúca mamička Brooke vystupuje na TikToku ako „brookesobasic“ a preslávila sa práve videami, kde ukazuje svoje tehotenské brucho, píše The Sun.

Druhé dieťatko čaká aj Ivana Gáborík, v jej prípade sa však o obrovskom brušku hovoriť nedá!

Naozaj čaká iba jedno?​

Keďže má už niekoľko dní po termíne, nevie sa dočkať, kedy konečne bude držať v náručí svojho synčeka. Ľudia pri pohľade na jej brucho žartujú, že sa jej narodí rovno tínedžer.

Jedno z jej videí má už viac ako 3-milióny videní a ľudia sa jej dookola pýtajú, či nečaká minimálne dvojičky, pretože sa im zdá jej brucho extrémne veľké. Brooke však všetkých presviedča, že skutočne čaká iba jedno dieťa, no sama má obavy, že bude nadpriemerne veľké!

TikTok/brookesobasic

Budúca mamina prezradila, že kvôli obrovskému bruchu bola dokonca nútená kúpiť si väčšiu posteľ, aby sa ako tak vyspala. „Najhoršie je nájsť si vhodnú polohu, tie tlaky sú už veľmi náročné,“ povedala budúca mamina, ktorá čaká, že pôrod príde už každú chvíľu.

@brookesobasic Was your ultrasound weight accurate? #pregnancy #stillpregnant #babywatch #baby2022 ♬ original sound - Austin Bazar
@brookesobasic Hella petite. Baby can only grow to the front ? #mamatok #bigbelly #overdue ♬ how is that possible - ?⛓??

Súvisiace články

Najčítanejšie