Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Videá ukrajinského vojaka obleteli celý svet: Milovanej dcérke posiela odkazy, aby sa nebála
Zdielať na

Videá ukrajinského vojaka obleteli celý svet: Milovanej dcérke posiela odkazy, aby sa nebála

Zdroj: Instagram/kovalenko8380

Tak, ako tisíce ďalších mužov, aj tento otec bol odtrhnutý od svojej rodiny a išiel brániť svoju vlasť. Silu a vieru v lepšiu budúcnosť mu dáva najmä malá dcérka, na ktorú myslí každú minútu.

Zábavné tančeky ukrajinského vojaka sa okamžite stali virálnym hitom. Milujúci otec takto prostredníctvom sociálnych sietí uisťuje svoju malú dcérku, že je nažive a v poriadku, informuje ladbible.com.

Nielen rodinu, ale aj fanúšikov vyľakal, keď sa niekoľko dní neozval a začali sa obávať najhoršieho. Našťastie, ihneď, ako mu to situácia umožnila, zverejnil ďalšie video a jeho najbližším aspoň nateraz odľahlo.

„Som nažive a budem pokračovať v boji za Ukrajinu,“ oznámil na TikToku a ľudia jeho správu po dlhej dobe prijali s nadšením a napísali mu tisíce podporných slov. 

Dojemné video zverejnil krátko na to, ako ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podpísal žiadosť krajiny o vstup do Európskej únie. Ukrajinský parlament považuje tento krok za historický okamih.

Veríme, že jeho rozkošná dcérka sa čoskoro dočká toho, že ju tatinko hrdina vezme do náručia…

@alexhook2303 #?????????????? #???????? #Топ #ЗСУ #Рек #украинатикток #славаукраїні #Армия #ООС ♬ оригинальный звук - Ірина Грейцаровська

Súvisiace články

Najčítanejšie