Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dojímavé VIDEO týchto dní vám zlomí srdce: Otec vie, že dcérku už možno neuvidí
Zdielať na

Dojímavé VIDEO týchto dní vám zlomí srdce: Otec vie, že dcérku už možno neuvidí

Zdroj: Youtube/Hindustan Times

Hrôzostrašný útok Ruska na Ukrajinu sa dotkol snáď každého jedného z nás. Je až bolestné si predstaviť, čo cítia matky a deti, ktoré odtrhnú od svojich otcov či bratov.

Tisíce ľudí v posledných hodinách vyjadrilo podporu Ukrajine jednoduchým gestom – modro-žltou vlajkou na svojich profiloch a mnohí sa už stihli zapojiť aj do verejných zbierok a pomáhajú vojnovým utečencom aj vlastnými rukami.

Vojna v Kyjeve sa dotkla všetkých, slová smútku, strachu, ale aj podpory vyjadrili ľuďom poznačených krvavými útokmi aj mnohé známe tváre. Niektorí nezostali iba pri slovách a začali hneď rozmýšľať, ako im pomôcť. Ako skutočný muž činu sa prejavil napríklad bývalý boxer Tomi Kid Kovács, ktorý sa s kamarátom vybral priamo na jeden z hraničných priechodov na Ukrajine.

"Čakáme teraz na auto a dodávku, nesieme tisíc bagiet. Kúpili sme deky, sladkosti pre detičky a čakáme na ne a rozhodli sme sa, že tí, ktorí nemajú na našej strane ubytovanie, tak im ubytovanie poskytneme a môžu s nami rátať," ozrejmil Tomi svoju konkrétnu pomoc pre spravodajský portál TV JOJ noviny.sk. Viac vo videu:

Internetom koluje momentálne množstvo srdcervúcich videí a fotografií zo zničenej Ukrajiny a toto patrí rozhodne medzi najemotívnejšie a rozhodne by rozplakalo aj takého tvrdého chlapa, akým Tomi Kid Kovács je.

Vo videu môžete vidieť ukrajinského otecka, ako sa lúči s malou dcérkou, pretože musí nastúpiť do vojny.  Uplakaný a užalostený milované dievčatko naposledy objíme, aby mohla nastúpiť do záchranného autobusu pre civilistov z Kyjeva. Viac slov asi netreba...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa UNILAD (@unilad)

Súvisiace články

Najčítanejšie