Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lucid vystrojila dcérke MEGA narodeninovú párty: Aha, ako rozkošná Lydka vyrástla!
Zdielať na

Lucid vystrojila dcérke MEGA narodeninovú párty: Aha, ako rozkošná Lydka vyrástla!

Zdroj: Instagram/Lucidstyle_official

Populárna vizážistka Lucia Lucid Sládečková svoju dcérku nadovšetko miluje a preto jej na piate narodeniny dopriala prekrásnu oslavu. Pozrite sa, ako to u nich vyzeralo!

Lucid vychováva svoju rozkošnú dcérku Lýdiu sama a najväčšou pomocou a tiež oporou je jej mamina, s ktorou má rovnako úžasný vzťah.

Hoci priznala, že s otcom Lydky zakopali vojnovú sekeru a obom im na šťastí malej veľmi záleží, no na tom, že majú doma babinec, sa pravdepodobne aspoň zatiaľ nič nezmenilo.

Oslava ako pre princeznú

Nielen Lucid a jej čarovanie so šminkami ľudia obdivujú, ale veľké množstvo fanúšikov má aj jej dcérka Lydka, ktorú pred ľuďmi neskrýva a od narodenia ukazuje, že je stredom jej vesmíru.

Blonďavá krásavica oslávila pred pár dňami už piate narodeniny a maminka jej vystrojila oslavu, z akej by bolo určite nadšená každá malá slečna. Okrem kamošov a blízkych sa mohla tešiť z fantastickej výzdoby, jednorožcovej torty a úžasných darčekov.

Fanúšikovia Lucid ocenili aj to, ako krásne sa s dcérkou zladili. Pozrite sa, ako im to svedčí! Malej princezničke prajeme všetko najlepšie!

Nákupné maniačky sa už čoskoro vrátia na obrazovky televízie JOJ, prihláste sa aj vy!

Súvisiace články

Najčítanejšie