Oblačno
21°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Vlasy svojej 4-ročnej dcérky prestala pred mesiacmi umývať: Neuveríte, ako dnes vyzerajú!
Zdielať na

Vlasy svojej 4-ročnej dcérky prestala pred mesiacmi umývať: Neuveríte, ako dnes vyzerajú!

Zdroj: Instagram

Michelle bez okolkov svetu priznala, že vlasy svojej dcérky neumyla šampónom už dlhých 16 mesiacov! Viete si niečo také predstaviť?

Asi každý rodič sa o svoje dieťa stará tak, ako najlepšie vie. Kým výchova je u každého iná, hygienické návyky sú u mnohých asi podobné. Svoje deti každý deň umývame a pravidelne im aj šampónom umyjeme aj vlasy. Táto austrálska mamička však chce ostatných rodičov presvedčiť o tom, aby počas umývania detských vlasov na šampón rovno zabudli! 

Ako sa starať o vlasy v zime, aby boli zdravé a krásne! Poradí vám odborníčka!

​Michelle je profesionálna kaderníčka, ktorá má aj svoj vlastný salón. Hoci vie ženám na ich hlavách vyčarovať krásne účesy, snaží sa ich aj vzdelávať. Matky sa snaží presvedčiť, aby nielen pri sebe, ale aj pri deťoch prestali používať bežné šampóny. Miesto nich detské vlasy umývali len vodou, kondicionérom, prípadne používali na končeky olej. Ak by ste si mysleli, že to nemôže fungovať, omyl! Michelle to ukázala na vlastnej dcére. "Poslednýkrát, čo som na hlave svojej dcérky použila šampón, bolo pred 16 mesiacmi. Tým, že ho vôbec nepoužívam, jej vlasy aj pokožka hlavy sú zdravé! Dokonca jej vlasy ani nesmrdia a nie sú mastné," zverila sa matka vo videu. 

@michelle_hairbymisheko No poo method is a game changer ?? I hardly poo my kids hair & all 3 kids have healthy balanced scalps #kidshair #hairhack #hair #fyp #momsoftiktok ♬ Let Me Blow Ya Mind Showmusik Remix - Showmusik Sounds

Súvisiace články

Najčítanejšie