Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Mamička schytala kritiku hneď po pôrode: Pre TOTO nazvala svoju dcérku malou opicou
Zdielať na

Mamička schytala kritiku hneď po pôrode: Pre TOTO nazvala svoju dcérku malou opicou

Zdroj: Profimedia

Pre každú čerstvú mamu je práve jej dieťatko tým najkrajším na svete a rovnako to cítila aj táto žena. Prečo potom svoje bábätko označila za „malú opicu?“

29-ročná Britney Budhi a jej partner Tariq Ladhani (36) privítali svoju dcéru Teyanu ešte v minulom roku. Na svet prišla o tri týždne skôr cisárskym rezom a mala len niečo cez dve kilá. Okrem toho, že bola drobučká, rodičov prekvapili aj jej husté tmavé vlásky, ktoré však nemala iba na hlave!

Britney zverejnila na sociálnej sieti fotografie malej Teyany a oslovila ju „malá opička.“ Dievčatko malo viditeľné ochlpenie aj na tvári a celom telíčku, čo je u predčasne narodených detí úplne bežný jav a nazýva sa lanugo, píše denník Metro.

Niektorí ľudia sa do mamičky pustili, pretože sa im nepáčilo, ako svoju novonarodenú dcérku nazvala, ona to však považovala za rozkošné. 

Profimedia

„Aj keby sa narodila s dvoma hlavami, stále by bola pre mňa tým najkrajším dieťaťom na svete,“ zareagovala mamička, ktorá zostala ostrými komentármi iných mamičiek zaskočená.

„Chcela som tému ochlpenia iba trošku odľahčiť, nikdy by som nič zlé na žiadne dieťa nepovedala,“ dodala mamička, ktorá po čase ukázala, ako jej dcérka vyrástla a po chĺpkoch už nie je ani stopy. Po pár týždňoch jednoducho prirodzene vypadali. 

Poznáte aj vy nejaké bábätko, ktoré sa narodilo s ochlpením?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie