Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Takúto tehotnú nevestu ste ešte nevideli: Neuveríte, aké brucho mala v 5. mesiaci!
Zdielať na

Takúto tehotnú nevestu ste ešte nevideli: Neuveríte, aké brucho mala v 5. mesiaci!

Zdroj: Instagram/carohjelle

Jej video zo svadobného dňa sa stalo okamžite virálne a to najmä z dôvodu, že jej ľudia neverili, že čaká dieťatko!

Budúca dvojnásobná mamina Caroline Hjelle sa na sociálnej sieti pochválila zábermi zo svojej svadby a prezradila, že bola vtedy už v piatom mesiaci tehotenstva. Keď sa na ňu pozriete, budete aspoň náznak tehotenstva hľadať úplne márne. Je to vôbec možné?

Na prvého spoločného potomka sa teší aj tento sympatický celebritný pár! Blahoželáme!

Caroline Hjelle sa vydala za Seana  ešte začiatkom minulého roka, no kvôli pandémii koronavírusu musel byť obrad a hostina iba v úzkom rodinnom kruhu a preto si svadbu aj s priateľmi zopakovali koncom roka ešte raz, píše denník Metro. Takmer nikto však netušil, že Caroline bola na svadbe tehotná a to dokonca už v piatom mesiaci!

Keď sa Caroline pochválila svojou novinkou, nie všetci jej blahoželali. Mnohí zostali zaskočení jej extrémne štíhlou postavou na ktorej márne hľadali bruško či aspoň zväčšujúce sa prsia. „Ja mám oveľa väčšieho brucho a to ani nie som tehotná!“ napísala jedna z komentujúcich a ďalší sa obávali o jej zdravie a zdravie jej dieťatka.

@carolinehjelle Reply to @_jordynjobackup_ 2020 changed all of our plans but my dreams came true with this man and our babies ? #fyp #wedding #marriage #pregnancy ♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) - Edison Lighthouse

Budúca dvojnásobná mamička všetkých ubezpečila, že je úplne v poriadku a pod dohľadom lekára. Je predsa normálne, že každá žena má iný organizmus a tak aj tehotenstvo prebieha u každej ženy inak.

Ale v piatom mesiaci nemať ani náznak zväčšujúceho sa bruška, to je naozaj nezvyčajné, čo poviete? Poznáte takýto prípad aj vy?

@carolinehjelle Reply to @weda_rn 5-8 months ? 32 weeks currently ❤️#fyp #pregnancy #pregnant #baby #momsoftiktok #frankocean ♬ Lost - Album Version - Frank Ocean

A takto vyzerá tesne pred pôrodom...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Caroline Hjelle (@carohjelle)

Súvisiace články

Najčítanejšie