Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúce video známej speváčky pobúrilo matky: Ako si TO mohla spraviť svojej dcérke?
Zdielať na

Šokujúce video známej speváčky pobúrilo matky: Ako si TO mohla spraviť svojej dcérke?

Zdroj: Profimedia

Ľudia nechápu, ako mohla trojnásobná mama takto ohroziť jedno zo svojich detí a ešte to zdieľať aj na sociálnej sieti. Čo na to hovoríte vy?

Známa americká popová speváčka a herečka Hilary Duff (34) porodila dcérku Mae v marci minulého roka a okrem nej má ešte 9-ročného syna Luca a 3-ročnú dcérku Banks. Práve staršia dcérka bola dôvodom, prečo ju ľudia poriadne skritizovali.

Aj takúto hrozivú nehodu bábätko prežilo vďaka tomu, že bolo v autosedačke!

Herečkina kamarátka a spolupracovníčka Molly Bernard zdieľala na Instagrame na prvý pohľad milé a nevinné video z prechádzky autom, kde na zadných sedadlách sedela práve Hilary so svojou trojročnou dcérou Banks, píše denník foxnews.com.

Ľuďom však okamžite udrelo do očí, že dievčatko sedí vedľa svojej mamy bez autosedačky či podsedáka a navyše nepripútané!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa molly bernard (@bollymernard)

Po zverejnení videa sa pochopiteľne začali kopiť kritické komentáre tak na šoférku, ako aj na prominentnú mamičku. „Ako je možné, že takto ohrozujete svoje dieťa a ešte to aj zverejňujete?“ písali mnohí, no obe dámy schovali hlavu do piesku a k incidentu sa dodnes nevyjadrili.

Podobne ako u nás, aj podľa zákona v Kalifornii, kde žije Duff, musia byť deti mladšie ako 2 roky pripútané k autosedačke v smere jazdy, staršie a vyššie deti môžu sedieť na podsedáku a vždy musia byť pripútané bezpečnostným pásom, ako aj všetci dospelí. 

Hilary Duff čelila kritike rodičov už niekoľkokrát, naposledy tiež kvôli tomu, že nechala dcérke prepichnúť uši, keď mala len pár mesiacov. To však nebol žiadny vážny prešľap, na rozdiel od tohto incidentu, ktorým ohrozila zdravie a život svojej malej dcérky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff)

Súvisiace články

Najčítanejšie