Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Keď ženy uvideli jej tehotenské brucho, takmer odpadli: Nosiť toto pred sebou, muselo byť peklo
Zdielať na

Keď ženy uvideli jej tehotenské brucho, takmer odpadli: Nosiť toto pred sebou, muselo byť peklo

Zdroj: Instagram

Každé tehotenské brucho je iné, no ak práve čakáte trojičky, zrejme ho máte o čosi väčšie ako väčšina tehuliek. Svoje o tom vie aj táto mamička z Dánska.

Michella má doma už dve deti, no s manželom túžili po ďalšom. Keď otehotnela, ani v tom najdivokejšom sne nesnívala o tom, že by na svet mohla priviesť trojčatá. Stalo sa!

Aj na Slovensku sa narodili trojčatá! Aké im dali mená?

​"Mark a ja sme dostali šok, keď sme išli vo štvrtok na prvé vyšetrenie.⁣ A stále máme ďaleko od toho, aby sme sa spamätali... Zakaždým, keď si spomeniem na to, že som tehotná s trojčatami, tečú mi slzy.⁣ Samozrejme, že sme šťastní, ale sme aj vystrašení a šokovaní," zverila sa na instagrame pyšná mama. Michella svojich fanúšikov na sociálnych sieťach pravidelne informovala o tom, ako prebieha jej tehotenstvo aj o svojich pocitoch. Pridávala aj fotky rastúceho bruška... A to pri trojičkách ku koncu tehotenstva dorástlo do poriadnych veľkostí. "Posledných 20 týždňov som nemyslela na nič iné, ako na to, že by som nemala rodiť predčasne. Celé tehotenstvo som sa bála, čo všetko sa môže pokaziť - a nijako som sa nepripravovala na príchod troch malých bábätiek. Na druhej strane, vlastne neverím, že sa dá na trojičky pripraviť."

Trojčatá sa narodili len nedávno, a to v 35. týždni tehotenstva. Spokojná mama otvorene priznala, že mala veľký strach, ktorý vystriedal pocit nekonečného šťastia. Ukázala aj svoje brucho po pôrode, ktoré je bolestivé aj na dotyk. "Pôrod prebehol oveľa lepšie, ako som si myslela, vôbec to nebolo také zlé ako minule.⁣ Na druhej strane, moje popôrodné bolesti a zranenia sú výrazne horšie než naposledy! Brucho je ťažké a neskutočne bolestivé.⁣ Cisársky
rez nebolí - pokiaľ nemusím kašľať, kýchať alebo vracať. Ale moje črevá sa kotúľajú vo veľkej dutine, čo je nepríjemné aj bolestivé. Moja maternica leží tesne pri koži a je super citlivá - aj najmenšie dotyky ma neskutočne boli..."

Súvisiace články

Najčítanejšie