Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nicole chce zo svojej dcérky vychovať celebritu: Šialené, čo 6-ročné dievčatko musí cez týždeň absolvovať
Zdielať na

Nicole chce zo svojej dcérky vychovať celebritu: Šialené, čo 6-ročné dievčatko musí cez týždeň absolvovať

Zdroj: Facebook

Nicole sama vychováva svoju utešenú 6-ročnú dcérku Penny, s ktorou má jasné plány! Robí všetko pre to, aby z nej vyrástla známa celebrita.

35-ročná Nicole si zaumienila, že zo svojej dcérky vychová svetoznámu hviezdu a od jej útleho veku robí naozaj všetko pre to! Dievčatko má pevne daný režim dňa a počas jedného týždňa musí absolvovať množstvo rôznych krúžkov, ktoré jej majú pomôcť rozvíjať svojej talenty. 

Niektoré matky sú pre svoje deti ochotné urobiť naozaj kadečo...

​Dievčatko vstáva každý deň o 7.30 a chodí spať presne o 19:30. Medzitým má skoro každý deň krúžky, ktoré trvajú aj niekoľko hodín. Chodí na akrobaciu, gymnastiku, spev a herectvo, muzikálové herectvo a kurz pózovania pred fotoaparátom. A všetky musí poctivo absolvovať, inak jej mama nedovolí sa hrať. “Vysnívala som si pre ňu v dospelosti všetko to, čo som ja sama chcela robiť,” priznala Nicole pre britský The Sun. Ak by sa jej dcéra náhodou rozhodla, že chce byť doktorka, bola by z toho nešťastná a aj by si poplakala. “Myslím si, že ju natoľko formujem, aby sa toto nestalo,” priznáva cieľavedomá mama. 

>

Nicole si myslí, že každý rodič by mal talent svojho dieťaťa podporovať rovnako, ako to robí ona. Pre svoju jedinú dcérkou si všetko vopred naplánovala, ešte keď bola v brušku. Ona sama v minulosti vystupovala a spievala, no nikdy sa jej nepodarilo poriadne preraziť. Aj preto si teraz svoje sny plní cez malú Penny. “Všetky peniaze, ktoré zarobím, investujem práve do Penny. Viem, že sa jej jedného dňa podarí preraziť, lebo je veľmi talentovaná,” dodala na záver. 

Súvisiace články

Najčítanejšie