Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
V tejto rodine sa narodilo výnimočné dieťa: Keď uvidíte celú fotku, pochopíte dôvod
Zdielať na

V tejto rodine sa narodilo výnimočné dieťa: Keď uvidíte celú fotku, pochopíte dôvod

Zdroj: Profimedia

Silná fotografia, na ktorej je až päť generácii jednej rodiny obletela svet. Okrem tejto skutočnosti je však ohromujúce ešte niečo iné!

Táto 100-ročná babička prežila výnimočnú chvíľu, keď sa mohla stretnúť a podržať v náručí svoju prapravnučku. Dievčatko je vzácne predovšetkým preto, že do rodiny pribudlo po dlhých 75-tich rokoch.

Pandémia skomplikovala aj pôrody nastávajúcich mamičiek...

Výnimočné dievčatko​

Po 75 rokoch, keď sa v rodine Smithovcov rodili iba chlapci, privítala 100-ročná Gwen Smith malú prapravnučku Maevu v dome pre seniorov, informuje yahoo.com.  

Smithovci s nadšením sledovali najstaršiu a najmladšiu členku rodiny, ako sa zoznamujú a dokonca boli obe zladené do pastelovo ružovej farby.

Profimedia

„Bola to veľmi špeciálna príležitosť stretnúť všetkých päť generácií, najmä počas stále pretrvávajúcej pandémie," povedal jeden z rodinných príslušníkov. "Stále platia prísne opatrenia, ale správca zariadenia návštevu povolil, za čo sme mu všetci nesmierne vďační," dodal.

Gwen, ktorá by mala budúci mesiac osláviť 101. rok života, je už starou mamou piatich vnukov, ôsmich pravnukov a šiestich nevlastných pravnukov. Teraz je nesmierne šťastná a vďačná za prapravnučku, ktorá konečne prinesie do rodiny zmenu. 

Prekrásne a silné zábery, však?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie