Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jej skutočný vek zaskočí úplne každého: Dospelá žena je uväznená v tele dievčatka
Zdielať na

Jej skutočný vek zaskočí úplne každého: Dospelá žena je uväznená v tele dievčatka

Zdroj: Instagram

Vyzerá na maximálne osem až desať rokov, no v skutočnosti je už dávno dospelá. Keďže sa už aj tak cíti ako chodiaca atrakcia, rozhodla sa vstúpiť do sveta šoubiznisu a dnes je z nej hviezda reality šou, ktorá odkrýva jej vlastný život.

Shauna Rae vyzerá ako dievčatko zo základnej školy, no má už 22 rokov a všetky pocity a myslenie dospelej ženy. Žiaľ, neexistuje deň, kedy by ľuďom naokolo nemusela vysvetľovať, prečo je to tak, prípadne sa preukazovať dokladom o svojom veku.

Shauna je dospelá Britka, ktorá však meria len 1 meter a 17 centimetrov, teda toľko, koľko priemerné osemročné dievčatko. Mladá žena musela už ako 6-mesačné bábätko prekonať liečbu rakoviny, chemoterapia jej však narušila rast a Shaune tým zmenila celý nasledujúci život.

Zvláštne ale aj nepríjemné situácie zažíva denne, napríklad keď sa chce ísť zabaviť do baru s kamarátkami a keď si nebodaj objedná alkohol či zapáli cigaretu. Najčastejšie chodia na miesta, kde ju už poznajú, inak ju čaká zložité vysvetľovanie.

Vo vlastnej reality šou ukáže divákom napríklad aj to, ako sa necháva tetovať, ukáže, ako sa vie krútiť pri tyči alebo porozpráva o tom, ako išla na rande na slepo a jej potenciálny partner takmer odpadol, píše The Sun. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TLC (@tlc)

„Myslel si, že si z neho niekto vystrelil a poslal za seba malé dievča. Ale ja nie som žiadne dievčatko,“ smeje sa Shauna, ktorá je stále single.

Shaunina mamička v traileri k reality šou priznáva, že bolo náročné sledovať, ako dcéra zápasí s dospievaním. „Skoro sa cítim previnilo, že týmto bude musieť prechádzať po zvyšok života. Takže sa ju snažím čo najviac ochraňovať,“ hovorí. 

Pre svoju lepšiu budúcnosť je skrátka rozhodnutá niečo urobiť a chcela by sa čo najskôr úplne osamostatniť. Ako najrýchlejšiu cestu si zvolila televíziu. „Som odhodlaná v roku 2022 zažiariť, aby sa tento rok stal mojím rokom,“ dodáva Shauna. Prajeme jej veľa úspechov, nech sa jej to splní!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TLC (@tlc)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa In Touch Weekly (@intouchweekly)

Súvisiace články

Najčítanejšie