Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Trojnásobná mama zarába na materskej poriadny balík: Odpadnete, čo robí pri dojčení
Zdielať na

Trojnásobná mama zarába na materskej poriadny balík: Odpadnete, čo robí pri dojčení

Zdroj: Profimedia

Rodina mala na krku poriadne dlhy a pri troch malých deťoch to nedokázali splácať. Vďaka odvážnemu nápadu mamičky si teraz žijú doslova luxusne. Každá by však na to, čo robí, odvahu nemala!

Angličanka Alice Lovegood (27) má s manželom tri deti, 8 a 3-ročného syna a iba 7-mesačnú dcérku. Priznala, že si začala takto nezvyčajne privyrábať preto, lebo sa im dlhy stále zvyšovali, hoci neustále pracovali a s deťmi si nemohli dopriať žiadnu dovolenku.

Dojčenie je prospešné tak pre dieťatko, ako aj pre mamičky!

Dojčenie jej vynáša tisíce

Možno ste si pomysleli, že mamička svoje materské mlieko predáva, čo by nebolo nič nezvyčajné, no takto by rozhodne k toľkým peniazom neprišla. Alice totiž zarába veľmi slušné peniaze tým, že predáva svoje videá pri dojčení.

„Vždy som vedela, že tehotenstvo je pre mnohých ľudí fetiš, takže som si myslela, že by som si mohla zarobiť nejaké peniaze navyše, aby som pomohla naše rodine zbaviť sa dlhov,“ povedala trojnásobná mamička pre Daily Star.

Profimedia

Zaregistrovala sa na sieti pre dospelých OnlyFans a začala tam uverejňovať najskôr fotky svojho tehotenského bruška so skrytou tvárou. "Začala som dostávať veľa žiadostí o laktačné videá a tak sa to rozbehlo. Po pôrode som začala „pracovať“ na plný úväzok,“ prezradila Alice, ktorá si takto dokáže zarobiť aj 10-tisíc libier mesačne.

"Ľudia chcú vidieť, ako odstriekavam mlieko z prsníkov, niekedy chcú, aby som sa z neho napila. Mnohým mojim fanúšikom sa páči zvuk odsávania mlieka alebo zábery, keď mám na sebe podprsenku na dojčenie,“ vysvetľuje podnikavá mamička, ktorá dostala aj veľmi lákavú ponuku dokonca za 100-tisíc libier. Dojčiť dospelého chlapa však odmietla.

Profimedia

Hoci mamičku mnohí kritizujú, ona na svojej práci nič zlé nevidí. "Som hrdá na to, čo som dosiahla, dodalo mi to obrovskú sebadôveru a konečne môžem našej rodine dopriať všetko, čo sme si roky dovoliť nemohli,“ dodáva Alice, ktorá chce s dojčiacimi videami pokračovať dovtedy, kým to bude možné.

Čo si o tom myslíte vy? Viete si predstaviť, že by vám partner toto toleroval? 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie