Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Nechce byť maminou kópiou: Dcéra JLo neprestáva prekvapovať, aha, ako teraz vyzerá
Zdielať na

Nechce byť maminou kópiou: Dcéra JLo neprestáva prekvapovať, aha, ako teraz vyzerá

Zdroj: Profimedia

Už to nie je žiadne dievčatko, ale mladá dospievajúca dáma, ktorá sa ešte nedávno ponášala na svoju sexi maminu ako vajce vajcu. Tínedžerka však úplne zmenila imidž aj štýl a takto sa cíti zjavne oveľa lepšie.

Keby ste porovnali fotografie 52-ročnej Jennifer Lopez z jej tínedžerských čias, okamžite by ste si všimli, že dcérka Emme je jej dokonalá kópia. Teda aspoň donedávna to tak bolo, kým radikálne nezmenila svoj imidž.

Speváčka a herečka Jennifer Lopez (52) si užíva staronový vzťah s hercom Bennom Affleckom a denne tak zapĺňajú stránky svetových médií. Latino diva trávi všetok voľný čas nielen so svojou láskou, ale aj so všetkými deťmi, ktoré si veľmi dobre rozumejú. Dve dcéry majú takmer v rovnakom veku a vyzerá to tak, že sa z nich stali výborné priateľky.

13-ročné dvojičky JLo Maximilian David a Emme Maribel Muñiz sú už dospievajúci tínedžeri a najmä Emme si zjavne práve v poslednom období začala hľadať svoj vlastný štýl, ktorý je však od jej mamy úplne odlišný.

Dlhé kučeravé vlasy si nechala poriadne skrátiť a vyskúšala si aj rôzne divoké farby. Čo sa týka oblečenia, žiadne hot trendy kúsky u nej momentálne nenájdete. Najviac jej vyhovuje oblečenie v štýle 90-tych rokov a na všetkých paparazzi fotografiách ju môžete vidieť v oversized  retro kúskoch.

Ak bol jej zámer hlavne byť svojská a nebyť kópiou slávnej maminy, tak sa jej to podarilo na jednotku, čo poviete?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie