Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Naše celebrity sú zhrozené z útoku na 11-ročné dievča v Miloslavove: Drsný odkaz rodičom násilníkov!
Zdielať na

Naše celebrity sú zhrozené z útoku na 11-ročné dievča v Miloslavove: Drsný odkaz rodičom násilníkov!

Zdroj: Instagram

Slovenskom otriasa šokujúce video, na ktorom mala skupinka tínedžerov opiť a následne zbiť len 11-ročné dievča. Na horor, ktorý sa pred pár dňami odohral v Miloslavove, reagovali aj naše známe tváre. A tie si servítku pred ústa rozhodne nedávali.

Sociálnymi sieťami sa šíri poriadne nechutné video. Na ňom mala partia tínedžerov vylákať na opustené družstvo len 11-ročné dievča, ktoré mali následne opiť a zbiť. Ako prvý o tom informoval denník Nový čas.  

​Partia si celú akciu natáčala na mobil a následne sa ňou chválila. Surovosť samotného incidentu šokovala aj naše známe tváre, ktoré majú doma deti. Tie na sociálnych sieťach okamžite reagovali a rodičom útočníkov poslali jasný odkaz! "Rodičia začnite vychovávať svoje deti a trošku sa im viac venujte, lebo je to bieda, kam to speje. Extrémny úpadok," nechal sa počuť hudobník Tomi Popovič. Oveľa ostrejšie slová zvolila Veronika Nízlová: "Ak by tie 15/16-ročné deti boli doma milované, toto by nikdy nevykonali."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Hviezda seriálu Nemocnica Nela Pocisková vyslovila to, čo si pri vzhliadnutí videa pomyslel asi každý rodič: "Bojím sa o moje deti. Som zhrozená, kde to žijeme ľudia." Na útok reagovala aj aktuálne dovolenkujúca Zuzana Plačková, ktorá sa do Miloslavova, neďaleko Bratislavy, pred pár týždňami nasťahovala. "Do Miloslavova sme sa presťahovali pod zámienkou mať raz deti a aby deti boli chránené od mesta a vychovávané na kľudnom mieste, kde sa nebojíš dieťa pustiť von samé sa hrať. No po tomto si myslím, že tento kľud už naozaj nebude nikde, pokiaľ sa to nezastaví a je strašné, že sa zatvárajú pred tým oči! Kde sú rodičia tých detí? Pretože tu sa odzrkadľuje práve ich výchova, v ktorej zlyhali!!!" dodala Plačková. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Súvisiace články

Najčítanejšie