Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Z mladej matky sú ľudia zhrození: Má štyri deti, žije z dávok a k tomuto sa priznala?
Zdielať na

Z mladej matky sú ľudia zhrození: Má štyri deti, žije z dávok a k tomuto sa priznala?

Zdroj: TikTok/christacelia

Mať veľkú rodinu v takom mladom veku je dnes skôr raritou a tak mladá mamička denne čelí poriadnej kritike. Ľudia jej však nevyčítajú ani tak počet detí, ako skôr spôsob ich výchovy a nevhodné informácie, ktoré zdieľa na sociálnej sieti.

21-ročná Christa porodila iba pred pár dňami svoje štvrté dieťa a na sociálnej sieti sa posťažovala, že ju mnohí odsudzujú a vraj nemá medzi inými mamičkami takmer žiadne priateľky.

Toto sú prvé bábätká, ktoré prišli na svet v roku 2022!

Sympatická mladá žena sa stala prvýkrát matkou, keď mala čerstvých 18, dnes má 21 a porodila štvrté dieťa. Na sociálnej sieti čelí ostrej kritike, ľudia ju označili za lenivú, vypočítavú, a tvrdia, že žije zo sociálnych dávok.

Christa na svoju obhajobu dodala, že žije so svojím manželom už šesť rokov, majú vlastný dom a rozhodne nie sú odkázaní na dávky od štátu.

“Nikto nám nepomáha. Otec mojich detí má dobrú prácu a ja sa doma starám o deti, do škôlky ich zatiaľ nedávam,” cituje mladú mamičku The Sun. Tá ešte dodala, že všetky tehotenstvá okrem jedného boli plánované a s manželom vždy snívali o veľkej rodine.

@christacelia im not really sorry tho? #fyp #youngmom #formulamom #cannamom #StepandFlex ♬ original sound - Jaydamo

A prečo ju vlastne až tak kritizujú, keď sa zjavne o deti stará? Ostatných rodičov vytočila najmä priznaním, že má toho niekedy už nad hlavu a tak sa odreaguje fajčením “trávy.”

Christa žije v Amerike a presné miesto neprezradila, no v niektorých štátoch je rekreačné užívanie marihuany legálne. Priznať sa však k tomu krátko po pôrode štvrtého bábätka asi nebol najlepší nápad, súhlasíte? 

@christacelia merry christmas?❣️ #fyp #momtok #youngmom #formulamom #christmas #GEICOGiveHappy ♬ Season's Greetings - Linneah
@christacelia Reply to @breannaelaine20 selfish because my 4 kids deserve a happy mother?❤️ #fyp #formulamom #normalizeformulafeeding ♬ original sound - A!!Y??‍♀️

Súvisiace články

Najčítanejšie