Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vianočná FOTO Beckhamovcov pobavila ľudí: Všimli ste si, čo David vyviedol?
Zdielať na

Vianočná FOTO Beckhamovcov pobavila ľudí: Všimli ste si, čo David vyviedol?

Zdroj: Instagram/davidbeckham

David Beckham je známy svojim zmyslom pre humor a dokázal to aj pri vianočnom fotení so svojou početnou rodinkou. Naozaj si myslel, že si to nikto nevšimne?

Fanúšikom rodiny Beckhamovcov detail na sviatočnej rodinnej fotke samozrejme neušiel a ihneď poukázali na to, o čom si pravdepodobne David myslel, že vidieť nebude. Všimli ste si to aj vy?

V týchto vianočných dňoch mnohí z nás zverejňovali svoje rodinné fotografie pri rozžiarenom stromčeku a inak to nebolo ani u známych celebrít. Dokonalým záberom svojich najbližších sa pochválil aj David Beckham, no ľudia si viac ako ich perfektný vzhľad všimli niečo úplne iné.

;

Beckhamovci majú troch synov a dcéru a z chlapcov sa už pomaly ale iste stávajú muži, ktorí prerastajú nielen drobnú mamu Victoriu, ale aj otca Davida. Ten zjavne nechcel na zábere vyzerať nízky a tak sa postavil na špičky, aby aspoň mierne vyrovnal výškový rozdiel medzi vysokým 19-ročným Romeom, píše The Sun.  

46-ročný David meria 180 centimetrov, čo je priemerná výška anglických mužov, no pomaly by si mal zvykať na to, že bude zjavne od svojich troch synov o chvíľu najnižší.

Podarená rodinka, čo poviete?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Súvisiace články

Najčítanejšie