Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pre dcérku chcela urobiť takúto tortu, výsledkom baví celý internet: Čo myslíte, spozná rozdiel?
Zdielať na

Pre dcérku chcela urobiť takúto tortu, výsledkom baví celý internet: Čo myslíte, spozná rozdiel?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Aj vy by ste povedali, že vyzdobiť tortu v štýle jednorožca nemôže byť až také zložité? Táto mamina tiež, no realita dopadla úplne inak, ako si to predstavovala.

Deti túžia po tortách s obrázkami rôznych tvarov s pestrofarebnými ozdobami a tak je niekedy ľahšie objednať ich. Táto mamička to však nechala na poslednú chvíľu, tortu nezohnala a tak sa rozhodla popasovať sa s predstavou svojej dcérky sama. Pozrite sa, ako to dopadlo!

Ako bude prežívať Vianoce herečka Zuzana Porubjaková so svojou rodinou?

Predstava vs realita

Malé dievčatá milujú jednorožce! Chcú ich mať na šatách, školskej taške aj na karnevale. A nejedna mladá dáma túži na svoju narodeninovú oslavu dostať práve tortu s obrázkom či tvarom jednorožca. Presne po takejto túžila aj jedna malá slečna.

Takto mala vyzerať narodeninová torta, po ktorej malá slečna túžila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bernardo de la O (@berdelao)

Keď Lauren tortu pre svoju dcérku nezohnala na poslednú chvíľu v supermarkete, ako dúfala, našla si predlohu jednorožcovej narodeninovej torty na internete a pustila sa do práce, píše Daily Star. Podľa obrázku mala pocit, že to nebude také zložité, no keď začala vyzdobovať, už to bolo horšie.

S výsledkom, ktorý vyzeral ako hybrid jednorožca a mačky s obrovským smajlíkom na vrchu, sa pochválila v jednej facebookovej skupine. „Možno vás to pobaví, môj muž sa išiel popukať od smiechu,“ napísala k svojmu výtvoru. „Myslíte si, že dcéra zbadá rozdiel?“ zavtipkovala. 

Síce to nevyšlo podľa predstáv, ale pobavila nás výborne, však?

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie