Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Matka je nešťastná z kritiky ľudí: Máme veľké dieťa a preto sme vraj zlí rodičia!
Zdielať na

Matka je nešťastná z kritiky ľudí: Máme veľké dieťa a preto sme vraj zlí rodičia!

Zdroj: Instagram/Nabille McHugh

Vždy, keď sa objaví na verejnosti so svojim synčekom, ľudia na nich škaredo zízajú a majú nemiestne pripomienky. Z všetko môže ich syn, ktorý je už na pohľad väčší, ako deti v jeho veku.

30-ročná mamička Nabille McHugh povedala, že jej synček Atlas mal úplne priemernú váhu, keď sa narodil. S manželom im ani náhodou nenapadlo, že o pár mesiacov zaznamená taký obrovský nárast a bude vzbudzovať pozornosť všade, kde sa objavia.

Hoci sú obaja rodičia aj ich staršia dcéra štíhli, ich chlapček Atlas má v desiatich mesiacoch už viac ako 13 kíl a vrchnú časť tela má takmer rovnako veľkú, ako jeho mamina, píše The Sun.

Keď mamička zverejnila fotografie a videá so synčekom, mnohí ľudia jej napísali, že je síce rozkošný, ale vyzerá ako obor, že by ho mala prestať prekrmovať, lebo vidieť, že ho nedokáže uniesť, niektorí zase napísali, že vyzerá ako dospelý muž a tak ďalej...

Instagram/Nabille McHugh

Mamičky sa prirodzene nepríjemné a urážlivé komentáre dotkli a hejterom odkazuje, že nie každé väčšie a zavalité dieťa je automaticky prekrmované a nezdravé. Ich Atlas má jednoducho väčšiu stavbu tela a inak je to podľa nej úplne zdravé a šťastné dieťa.

Nuž, tak ako dospelí, ani deti nemôžu byť všetky rovnaké. Možno keď začne behať, tak sa mu hmotnosť upraví a bude vyzerať rovnako, ako jeho rovesníci. Hlavne nech je zdravý, no nie?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nabille McHugh (@ilyxxnabille)

@themchugh_family

I’m not crying. It’s the onions.

♬ It Won't Be Like This For Long - Darius Rucker
@themchugh_family

Good morning ☀️

♬ original sound - Nabille McHugh

Súvisiace články

Najčítanejšie