Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Single mama ukázala, čo si pre svoje dvojičky prichystala a ľudia nechápu: Vaše deti úprimne ľutujeme!
Zdielať na

Single mama ukázala, čo si pre svoje dvojičky prichystala a ľudia nechápu: Vaše deti úprimne ľutujeme!

Zdroj: Facebook

Niektorí rodičia doprajú svojim deťom na Vianoce desiatky darčekov, iní to s nimi rozhodne nepreháňajú. To však nie je prípad tejto matky!

Nikita je mama rozkošných dvojičiek, ktoré nadovšetko miluje. Hoci ich vychováva sama, svojim dvojročným chlapcom chce dopriať naozaj všetko a rozhodne na nich nešetrí...

Ako vyzerajú Vianoce u Lucky Vondráčkovej? Netradične!

​Dôkazom je aj jej vianočný stromček s prekvapeniami, ktoré ležia pod ním. A tých je naozaj veľa! Pri pohľade na desiatky darčekov by si človek pomyslel, že sú určené pre mnohopočetnú rodinu... Omyl! Veľká väčšina z nich poteší práve spomínané dvojičky. 

Pre britský DailyMail, Nikita priznala, že s nákupmi začína už v polovici roka, aby všetko stihla. Verili by ste, že len ich  samotné balenie trvá okolo 10 hodín! Kým niektoré matky ju na sociálnych sieťach pochváli, že si na darčekoch dá záležať a svojim deťom dopraje, mnohí nechápu, najmä to množstvo a plytvanie. "Vaše deti naozaj úprimne ľutujem. Väčšinu darčekov si aj tak nezapamätajú...Mali by ste s nimi radšej zdieľať zážitky a nie materiálne veci," nechali sa počuť iní rodičia. Čo si myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie