Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jej prvá fotka s novorodencom vydesila ľudí: Ako mohla TOTO spraviť svojmu bábätku?
Zdielať na

Jej prvá fotka s novorodencom vydesila ľudí: Ako mohla TOTO spraviť svojmu bábätku?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Takmer každá mamička sa snaží na prvej fotografii po pôrode vyzerať čo najlepšie, napriek tomu, že sa cíti vyčerpaná a zničená. Táto mladá žena sa snažila až tak veľmi, že sú z nej ľudia zhrození.

Nedávno sme písali o tom, ako dokonalo vyzerala na prvej fotke po pôrode Twiinska Veronika Nízlová. Je jasné, že aj ona použila nejaký ten skrášľovací filter, no tváričku dcérky neukázala. Táto čerstvá mamička si svoju upravenú fotku zjavne neskontrolovala a okamžite za výsledok schytala kritiku. Pozrite sa, prečo!

Ako si úlohu otca užíva Majk Spirit? Toto prezradil o svojej dcérke!​

Fotografia tejto čerstvej mamičky začala kolovať internetom a ľudia z nej zostali úplne zaskočení. Mladá žena bola pochopiteľne krátko po pôrode vyčerpaná a veľmi unavená, no napriek tomu chcela na prvej fotke so svojim dieťatkom vyzerať čo najdokonalejšie, preto použila skrášľovací filter, píše magazín Kidspot.

Žena si zjavne fotku dobre neskontrolovala predtým, ako ju zverejnila, alebo sa pozrela len na seba a na bábätko nie. Iba tak sa dá vysvetliť, že prehliadla, že aplikácia “skrášlila” tvár nielen jej, ale aj bábätku. Tomu sa po úprave smiešne až desivo zdeformovala tvárička a niektorým pery bábätka novorodenca pripomínajú zobáčik.

Ktovie, či túto fotku ukáže svojmu dieťaťu, keď vyrastie! Čo na toto poviete vy?

Twitter

 

Súvisiace články

Najčítanejšie