Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jasmina Alagič prehovorila o dokonalých matkách: Aj vy chcete byť jednou z nich?
Zdielať na

Jasmina Alagič prehovorila o dokonalých matkách: Aj vy chcete byť jednou z nich?

Zdroj: TV JOJ

Snažíte sa pri deťoch o to, aby aj vaša domácnosť bola tip top a všetci doma spokojní, no zabúdate pri tom na seba a svoje koníčky? Takto by to rozhodne nemalo vyzerať a podľa Jasminy je dokonalý domov to najhoršie!

Ak máte pochybnosti o tom, či ste alebo nie ste dobrá matka, nie ste rozhodne jediná. Pri pohľade na dokonalé rodinné životy mnohých promi mám zo sociálnych sietí, sa u mnohých ženám vynoria pochybnosti, či robia všetko správne. 

Jednou z nich je aj moderátorka Česko Slovensko má talent Jasmina Alagič, ktorá svoj život ukazuje bez príkras a pozlátka. Aj preto sa na ňu s prosbami o radu mnohé ženy obracajú. Čo poradila tým, ktoré sa všemožne snažia o to, aby u nich doma bolo všetko "ako zo škatuľky"? "Dokonalosť je harmónia medzi ľuďmi, ktorú podľa mňa ťažko nadobudneš tým, že  budeš lietať s vysávačom 24/7 a naháňať dieťa s biojedlom, zatiaľ čo ho učíš Mor ho. Ja si myslím, že by ľudia mali trošku spomaliť a prehodnoť priority. Tou mojou je šťastie moje a mojej rodiny. Reálne duševné šťastie," nechala sa počuť Alagič a nedá sa s ňou len súhlasiť. 

Instagram/jasmina_alagic

Ak sa aj vy všemožne snažíte o to, aby ste uspokojili potreby všetkých v rodine a zabúdate na seba, mali by ste sa zamyslieť... "Ja stále hovorím, že musíte byť spokojnou ženou, ktorá sa venuje svojmu šťastiu na to, aby ste vedeli byť dobrou manželkou a mamou netreba všetko podriaďovať tým okolo nás. To je podľa mňa to najhoršie a tak isto s deťmi. Je absolútne v poriadku mať svoje koníčky..." dodala Jasmina. Súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie